De la știința cifrelor la mânuirea penelului: Emil Bituleanu, ex-director general la Libra Internet Bank, a lansat o carte autobiografică

Emil Bituleanu, ex-director general al Libra Internet Bank, a lansat volumul autobiografic “Am avut noroc: O poveste personală de la tinerețe la șefia unei bănci”.

“Nu am scris această carte ca să susțin că dacă vrei, poți, că totul e posibil dacă îți dorești, că vârsta e doar un număr și alte idei de acest fel, fiindcă nu cred în așa ceva. Am scris-o ca să-mi pun cititorii pe gânduri și mi-am asumat riscul de a-i supăra. Concluziile din carte nu sunt demonstrabile, ci se bazează doar pe propria experiență”, spune Emil Bituleanu.

“Am avut noroc” este o poveste despre viață și succes, spusă din perspectiva unui lider care și-a trăit și și-a împărtășit experiențele timp de peste 60 de ani. În cele șase capitole ale cărții, Emil Bituleanu dezvăluie șase ingrediente esențiale ale succesului în viață și la locul de muncă și le oferă cititorilor o perspectivă nouă și inspirațională.

Emil Bituleanu s-a alăturat echipei Libra Internet Bank în 2003. Inițial, a fost director general adjunct, iar apoi a devenit director general, între 2007 și 2023. Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației de la Universitatea Politehnica din București, și-a început cariera bancară în 1994 și a ocupat funcții de conducere în patru bănci comerciale din România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share