Deloitte Legal își extinde Centrul de Excelență și colaborează cu UiPath pentru inovație în tehnologie

Centrul de Excelență Deloitte Legal sprijină rețeaua globală de practici juridice Deloitte Legal în activitățile de dezvoltare a business-ului, în livrarea de servicii și în zona de soluții tehnologice. Centrul facilitează împărtășirea de cunoștințe și folosirea tehnologiei, pentru a livra servicii integrate la nivel global pentru companiile multinaționale. 

Printre primele demersuri în extinderea Centrului de Excelență Deloitte Legal în domeniul tehnologiei se află colaborarea cu UiPath, lider global în automatizarea robotizată a proceselor (RPA). Cele două organizații vor crea, dezvolta și implementa soluții de ultimă generație de tip Robotic and Cognitive Automation (RCA), pentru clienții din toată lumea.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Colaborarea își propune să ajute profesioniștii din domeniul juridic să folosească tehnologia pentru a-și eficientiza munca și pentru a se adapta la schimbările rapide din industria juridică. Prima soluție dezvoltată de Deloitte Legal și UiPath este un robot dedicat industriei juridice, ce poate face căutări în surse publice, precum Registrul Național de Publicitate Mobiliară, care sunt frecvent accesate în exercițiile de due diligence. Acesta permite eficientizarea procesului – de exemplu, într-unul dintre cazuri, robotul a finalizat o căutare în circa șapte minute, față de trei ore și jumătate, cât i-a fost necesar unui avocat pentru a face același demers.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente, către clienți din sectorul public și privat, din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500 sunt clienți Deloitte, prin rețeaua sa globală de firme membre, care activează în peste 150 de țări și teritorii, și peste 286.000 de profesioniști. Rețeaua globală Deloitte Legal cuprinde peste 2.500 de profesioniști juridici și peste 80 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share