DHL continuă planul de investiții în modernizarea sediilor operaționale la nivel național

După deschiderea centrului de expedieri din București, în clădirea AFI Lake View, în martie, luna aceasta, DHL Express Romania inaugurează două centre operaționale în Constanța și Suceava, care includ și centre de expedieri, cu dotări la cele mai înalte standarde DHL.

Sediile operaționale vin cu un concept nou. Sunt primele din țară dotate și cu recepție pentru clienți. De aici, ei își pot prelua sau pot trimite colete și beneficiază de spații pentru parcare.

Sediul din Constanța are o suprafață totală de 865 mp, iar județul Constanța este deservit cu ajutorul a șapte rute zilnice. Investiția de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a cinci rute zilnice.

Noile sedii operaționale sunt echipate cu benzi de sortare, iar coletele se încarcă direct în mașina curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce inseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din țară. Aceasta ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale – un câștig semnificativ pentru partenerii DHL din aceste județe. Birourile angajaților sunt amenajate la cel mai înalt standard și asigură un mediu de lucru confortabil.

“Mediul economic din Constanța și Suceava este unul dinamic. Ne dorim să fim aproape de partenerii noștri din aceste județe și să le oferim cele mai bune opțiuni când vine vorba de servicii de curierat internațional, la cele mai înalte standarde de calitate. Vom continua să investim în România, ca parte esențială a strategiei de dezvoltare”, spune Agnieszka Błaś, Managing Director DHL Express România.

DHL confirmă continuarea planului de investiţii început acum peste 30 de ani în România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când ei îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional.

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, aproape 600 de angajaţi, operează cu trei aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100 la sută la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii, în cele mai importante oraşe.

Parte a Deutsche Post DHL Group, DHL este lider mondial în domeniul logisticii. Diviziile sale oferă un portofoliu de servicii logistice ce include de la livrarea de colete național și internațional, expedieri e-commerce și soluții de fulfillment, transport internațional expres, rutier, aerian și maritim, până la managementul lanțului industrial de aprovizionare. DHL este și are circa 380.000 de angajați în peste 220 de țări și teritorii.

Articolul anterior

Două treimi dintre companiile industriei serviciilor pentru afaceri le cer angajaţilor să lucreze de la birou 2-3 zile/ săptămână

Articolul următor

Agenția de performance marketing Canopy achiziționează o agenție din Londra, condusă de un ex-Googler

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share