Agenția de performance marketing Canopy achiziționează o agenție din Londra, condusă de un ex-Googler

Canopy, una dintre cele mai mari agenții de performance marketing din România, achiziționează agenția britanică Barebone London, care oferă servicii de strategie și consultanță în marketingul digital.

Agenția britanică este condusă de Alex Blogu, ex-Google, strateg cu experiență pe piața din Marea Britanie. Barebone London este a treia achiziție făcută de Canopy, după agenția Edge și studioul de producție video Umbrela. În urma fuziunii, Barebone London va intra sub brandul Canopy.

Canopy este prezent în Marea Britanie prin biroul deschis în 2020. Specializat în animații video, este condus de Elena Cazacu, Head of Production. Echipa Barebone London are o experiență cumulată de peste 15 ani și activează pe una dintre cele mai competitive piețe de publicitate la nivel global. Conform unui raport IAB UK, în Marea Britanie, volumele investite în publicitatea online au depășit volumele investite în publicitatea TV încă din 2009. Barebone London are în portofoliul de clienți companii multinaționale precum KPMG, Telefonica, Vodafone, Nokia, The Economist sau IKEA.

Biroul Canopy din Marea Britanie va fi condus de Alex Blogu, ex-Google, în calitate de Managing Director, alături de directorul de strategie Bogdan Cristea, deținător al unui doctorat în studiul comportamentului consumatorului, și de Elena Cazacu, Head of Production, managerul departamentului de animații.Cristian Ignat, fondatorul Canopy, va rămâne în echipa de management și va avea un rol activ în consolidarea prezenței noii agenții pe piața din Marea Britanie.

Echipa din România va avea acces la resurse și bune practici preluate din Marea Britanie, recunoscută pentru competitivitatea industriei de publicitate. Astfel, clienții Canopy vor avea acces la strategii complexe și inovatoare, prin care să genereze noi experiențe de brand și atribute de valoare pentru consumatori.

Articolul anterior

DHL continuă planul de investiții în modernizarea sediilor operaționale la nivel național

Articolul următor

Un lituanian stabilit în Berlin este noul Head of Growth al Revolut pentru Europa Centrală și de Est

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share