Banner

Digi | RCS & RDS are peste 300 de posturi disponibile și recrutează la Angajatori de Top, în Timișoara și București

Liderul pieței operatorilor de televiziune prin cablu și al segmentului de servicii de internet fix participă la Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă vacante, pentru domeniile vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service și televiziune, din București și Timișoara.

În 19-20 octombrie, la Timișoara, și 26-27 octombrie, la București, pasionații de telecomunicații, dornici să-și dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS & RDS, pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două orașe. “Continuăm să ne dezvoltăm și dorim să avem alături de noi cei mai buni specialiști. Succesul companiei noastre se datorează celor circa 13.000 de profesioniști care au ales să crească împreună cu DIGI. Prin prezența la aceste evenimente, oferim ocazia celor pasionați de domeniul comunicațiilor electronice, dornici să învețe în permanență și atrași de un domeniu aflat în continuă evoluție, să ne cunoască și să ni se alăture”, spune Camelia Maria, director Resurse Umane Digi | RCS & RDS.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Compania caută atât specialiști înalt calificați, precum ingineri software, cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL și PHP, ingineri telecomunicații cu studii de specialitate, specialiști IT cu expertiză în domeniul media, specialiști social-media, cât și personal calificat sau entry level, din arii precum  vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate. La standul din cadrul târgurilor de joburi, candidații vor putea primi detalii despre posturile vacante direct de la reprezentanții departamentului Resurse Umane. Oferta de joburi a Digi | RCS & RDS este disponibilă și aici, pe pagina de LinkedIn sau în secțiunea de cariere de pe site-ul companiei.

DESPRE GRUPUL DIGI| RCS & RDS  

Este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Înființată în urmă cu 25 de ani, compania deține aproape în integralitate cea mai modernă și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, și ajunge la o acoperire de circa șapte milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului. În România, Grupul Digi este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu circa 13.000 de angajați, și contribuie la bugetul de stat și al asigurărilor sociale și de sănătate cu mai mult de 120 milioane de euro anual.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share