Directorul general al NN Asigurări de Viaţă preia rolul de CEO al NN în Turcia

Anna Grzelonska, actualul director general al NN Asigurări de Viaţă, va fi numită Chief Executive Officer al NN în Turcia, din 1 decembrie.

Ca urmare a acestei numiri, Gerke Witteveen, în prezent Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă, preia mandatul de CEO interimar al companiei în România, din 1 octombrie.

Anna Grzelonska s-a alăturat echipei Nationale-Nederlanden din Polonia în 2008, ca director al ariei de Marketing și Comunicare, și a deținut mai multe roluri de management. În 2010, a fost numită Chief Marketing Officer și membru în echipa de board a Nationale-Nederlanden din Polonia. În 2014, a devenit Chief Operating & Information Officer al Nationale-Nederlanden Polonia și a avut un rol-cheie în promovarea viziunii centrate pe client la nivelul întregii organizații și în conturarea unei experienţe relevante pentru client. Contribuția sa a fost esenţială pentru repoziționarea NN în segmentul bancassurance.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Din 2017, a preluat rolul de CEO al NN Romania și a coordonat echipa de management locală, cu misiunea de a consolida prezența companiei pe piața de asigurări din România. În acest rol, împreună cu echipa de management, Anna Grzelonska a întărit poziţia companiei pe plan local prin tranziția portofoliului de produse către asigurări cu componentă de protecţie și prin progresul în demersurile de digitalizare și îmbunătățire a experienţei clienților.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Elevii din Centrul de Formare din Schaeffler România au început un nou an școlar, într-un format atipic

Articolul următor

Cum pot companiile mari și mici din România să beneficieze de ajutor financiar de la stat

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share