Directorul HR al celui mai mare angajator britanic din România le dă o mână de ajutor oamenilor care și-au pierdut jobul

Pentru a ajuta oamenii care și-au pierdut job-ul, în această perioadă, să se adapteze noilor condiții de pe piața muncii, Marius Ciurariu, directorul de Resurse Umane al celui mai mare angajator britanic din România, s-a oferit să furnizeze șase sesiuni gratuite de coaching, pentru trei persoane aflate în această categorie.

“Am făcut școala de coaching în Londra, cu cei de la Performance Consultants, și în prezent lucrez cu mai mulți clienți, atât interni, din companie, cât și din afara ei. Sunt un om atipic de HR, cu accent foarte mult pe oameni, creativitate și inovație, lucruri pe care le folosesc mult în coaching”, spune Marius Ciurariu.

Marius are 15 ani de experiență în zona de training și dezvoltare. Și-a început cariera în 2005, la Orange, în rolul de trainer specialist. Din 2006, face parte din echipa Provident Financial România, unde a îndeplinit, pe rând, rolul de Training specialist, Training Team Leader, Head of Learning and Development şi, din 2016, director de Resurse Umane. În această perioadă, a fost și Group Learning and Development Manager la IPF, grup din care face parte şi Provident Financial România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Articolul anterior

INSPET SA are un nou director general

Articolul următor

Dezvoltatorii de spații office nu se sperie de criză: 500.000 mp de birouri moderne vor fi livrate, în următoarele 16 luni, în București și în marile orașe

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share