Divizia de servicii IT a “gigantului” Deutsche Telekom va angaja 100 de oameni în noul său hub digital din România

T-Systems International a inaugurat la Timișoara, cu sprijinul Combridge și Deutsche Telekom Services Europe (DTSE) Romania, un nou centru de livrare al organizației sale de Global Delivery.

Cu circa 28.000 de angajați în întreaga lume și o cifră de afaceri de peste patru miliarde de euro, în 2021, T-Systems este un furnizor global de servicii IT cu o prezență puternică în regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția) și cu o configurație globală de livrare extinsă. Deservește clienții corporativi din Deutsche Telekom cu soluții digitale inovatoare și administrare de servicii cloud.

Noul hub își propune să atragă talente de pe piața IT din România, care să se alăture echipelor de experți IT T-Systems din celelalte centre strategice de livrare din Ungaria, Slovacia sau India. Prin metodologii de lucru agile, vor livra la nivel global soluții digitale și servicii cloud. Scopul principal al hub-ului este acela de a dezvolta aplicații software, specifice industriei, și tehnologii inovatoare, precum inteligența artificială, big data și blockchain, operarea infrastructurilor IT și migrarea către medii multi-cloud.

“Simt în jurul meu echipa potrivită. Locația este potriviă și acum avem și cadrul legal pentru a începe călătoria noastră de a construi hub-ul digital pentru T-Systems în România”, declară Laszlo Posset, VP Global Delivery,T-Systems International.

Laszlo Posset este liderul responsabil pentru a înființa și a pune în funcțiune hub-ul, anul acesta, prin construirea unei echipe de peste 100 de dezvoltatori de software, în diferite locații din România.

Articolul anterior

Generix Group, compania care ajută business-urile să-și transforme sistemul informatic într-un motor de dezvoltare

Articolul următor

Victoria spiritului de echipă: JYSK Pro câștigă Cupa Ligii FIFCO, în Campionatul Național de Fotbal Corporatist

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share