Doi români, în board-ul de conducere al celei mai influente rețele globale de marketing și comunicare

Felix Tătaru și Iulia Niculae-Cuciurean au fost aleși vicepreședinți în board-ul global al IAA, pentru un mandat de doi ani. Vor lucra îndeaproape cu noul președinte IAA, Joel E. Nettey, primul președinte african al IAA.

Felix Tătaru a fost numit Advisory Vice-President, în timp ce Iulia Niculae-Cuciurean devine Young Professional Vice-President în noua structură de conducere IAA. “La IAA Global, avem vorba că la noi, la IAA, <Dinosaurs meet Aliens>. Generațiile profesioniștilor consacrați se întâlnesc cu tinerii profesioniști, care parcă vin din altă lume, în contextul revoluției digitale. Așa și în cazul de față: un VP care va conduce organizația globală a Young Professionals și un VP care se va limita la consultanță vor reprezenta România în board-ul global. Cred că vom continua să facem performanță cel puțin ca până acum și că proiectul românesc Creativity4Better.com va deveni o referință globală în spiritul poziționării IAA, <the global compass of marketing communications>”, declară Felix Tătaru, ex-președinte IAA Global și IAA România, Advisory Vice-President of IAA Global.

Cei doi vicepreședinți români, alături de echipa globală, vor contribui la întărirea poziției IAA drept cea mai relevantă și de impact organizație din marketing și comunicare din lume. Fiecare este responsabil de arii specifice de acțiune. “Rolul de a întări colaborarea între chapterele Young Professionals de pe cele cinci continente și de a lansa filiale noi YP în lume nu este unul ușor, însă sunt sigură că această experiență mă va îmbogăți din punct de vedere cultural și ca expunere la piețe, echipe de lucru și provocări diferite. Cred cu tărie că investițiile în tinerii profesioniști, identificarea viitorilor lideri și formarea lor ar trebui să fie tratate cu prioritate, pentru a genera inovație și pentru a asigura apariția unei generații de elită capabilă să <modeleze> întreaga industrie marcom”, spune Iulia Niculae-Cuciurean, președinte IAA Young Professionals România, Young Professional Vice-President of IAA Global.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Iulia Niculae-Cuciurean face parte din IAA YP România de 12 ani. În aprilie 2017, a fost aleasă preşedinte al IAA Young Professionals România, iar in februarie 2019 a fost numită vicepreședinte Young Professionals pentru Europa. Sub mandatul său, IAA Young Professionals România a câştigat de două ori premiul pentru cel mai bun chapter din lume, în 2018 și în 2020. În 2017, ea a fost distinsă la nivel global cu premiul IAA Young Leader, la gala Creativity Can Change the World. Este Marketing Manager al Federaţiei Române de Fotbal şi are o experienţă de peste 13 ani în marketing şi comunicare. A coordonat campanii complexe, la nivel local și regional, pentru clienți din IT, FMCG, telecomunicații, farma, beverage, ONG.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Felix Tătaru este antreprenor în domeniul comunicării, educației și tehnologiei. Este co-fondator al Itsy Bitsy, al Institutului Dezvoltării Personale, al aplicației Feexers și a mișcării educative non-profit SuperTeach, și conduce GMP Group. Ca președinte al IAA Global, între 2016 și 2018, a rebranduit și a repoziționat IAA ca “the global compass of marketing communications”, și a reformat echipa executivă globală a IAA. Este inițiator al Conferinței Globale IAA, Creativity4Better.com, ajunsă la a patra ediție.

Articolul anterior

Traducătoarea Arina Stoenescu, premiată de Academia Suedeză de Carte pentru Copii

Articolul următor

Concluzia a 80 la sută dintre angajatori: lucrul la distanță este noua normă pe piața muncii

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share