Dragoş Damian, director general Terapia, va conduce business-ul Sun Pharma în Europa de Est și Rusia

Din 1 noiembrie, Terapia – o companie Sun Pharma are o nouă structură corporativă. Dragoş Damian, director general, este promovat la nivel regional, iar Bogdan Ungureanu preia poziţia de Country Manager.

Dragoş Damian a fost promovat director regional pentru Europa de Est şi Rusia. Potrivit conducerii companiei, el va coordona strategia de business regională şi dezvoltarea operaţiunilor grupului în Rusia, dar şi activitatea site-ul de producție al subsidiarei Biosintez din regiune.

„Grupul Sun Pharma, din care face parte compania Terapia, are la dispoziţie numeroase oportunităţi de creştere în aceste regiuni, inclusiv prin medicamentele fabricate in România. Numirea vine într-un context în care prioritatatile organizaţiei din ultimile luni la nivel global au fost si vor rămâne asigurarea sănătății angajaților, menţinerea continuității producţiei de medicamente pentru pacienții cronici și aducerea în România de medicamente împotriva Covid-19”, declară dr. Dragoş Damian.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Dragoș Damian va conduce în continuare, în calitate de director general, strategia și operațiunile Terapia din România, inclusiv unitatea de producţie de la Cluj. Noul Country Manager al Terapia, Bogdan Ungureanu, este în prezent director comercial, funcție pe care o va exercita în continuare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Terapia Cluj este cel mai mare producător de medicamente din România. Din martie 2015, compania a fost preluată de grupul farmaceutic indian Sun Pharma, care deține 42 de facilități de producție, în care se fabrică peste 2.000 de medicamente inovatoare, generice şi OTC ce sunt distribuite în peste 100 de țări.

Articolul anterior

Pianista Sînziana Mircea compune și lansează două videoclipuri inedite

Articolul următor

Bolt are în plan creșterea echipei de software development din România cu 30-40 la sută în 2021

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share