Dragoș Iliescu, președinte al Diviziei de Testare de la International Association of Applied Psychology

Fondator, CEO & Chief Scientist Brio, Dragoș Iliescu a fost ales președinte al Diviziei de Testare a prestigioasei instituții IAAP (International Association of Applied Psychology).

Specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, Dragoș Iliescu este doctor în psihologie și profesor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. A fost președintele Asociației de Psihologie Industrială și Organizațională și membru în echipele editoriale ale unor publicații importante, precum European Journal of Psychological Assessment.

Este autor sau co-autor a peste 125 de lucrări publicate internațional și local, pe tematici legate de psihologia aplicată, de psihologia consumatorului și a reclamei, și de cercetarea de marketing. A fost speaker la conferințe științifice în ţări precum SUA, Germania, Hong Kong sau Australia, cu peste 115 lucrări prezentate.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Are activități intensive de consultanță în sute de proiecte de cercetare de piață și în psihologie aplicată. A înființat compania Test Central, cel mai mare publisher de teste psihologice din România, și grupul Psyence. Are o experiență robustă în aria psihologiei aplicate, în special în evaluarea psihologică și comportamentală, psihologia muncii și organizațională și psihologia consumatorului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

A dezvoltat singurul Sistem de Testare Standardizată din România, Brio, alături de experți de elită ai comunității academice și de business, și propune o platformă ce oferă soluții testate științific pentru evaluarea și îmbunătățirea performanței educaționale, într-o abordare unică pe piața autohtonă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share