Echipa McCann Worldgroup România se mută în clădirea de birouri One Tower

Clădirea de birouri One Tower, dezvoltată de One United Properties în cartierul Floreasca, va găzdui noul sediu al companiei McCann Worldgroup România, din al doilea trimestru al acestui an.

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestlé, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken și Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM şi MRM Romania. La nivel internaţional, agenția este parte a McCann WorldGroup, una dintre cele mai puternice reţele de advertising, cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

“Intenția nu a fost de a schimba doar locul în care muncim, ci de a schimba experiența de lucru în sine. Spațiul din One Tower este un loc în care comunitatea noastră creativă se va duce să se întâlnească, să socializeze, să creeze, nu unul în care să stea de dimineața până seara în fața unui calculator. Vom implementa și o aplicație care s-o ajute să profite mai bine de spațiu, va putea să rezerve diferite meeting rooms, working spaces sau experiențe din noul sediu. Experiența de lucru va fi una flexibilă. Oamenii vor avea o bază fizică, dar vor putea în continuare să lucreze și de acasă, de la munte, de la mare sau din casa de la țară. Vor putea să se gândească și în spațiile amenajate în birou, dar și pe terase sau în parcurile din apropierea biroului”, declară Cătălin Dobre, Chief Creative Officer McCann Worldgroup Romania.

One Tower face parte din proiectul One Floreasca City, prima dezvoltare durabilă mixtă din România, și va deveni sediu pentru 300 de angajați din echipa McCann Worldgroup. Clădirea oferă o suprafață închiriabilă totală de 24.000 mp. Printre chiriași se numără și compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador și grupul Element.

One Tower deține cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, este pregătită să fie certificată Well Health And Safety și este una dintre primele clădiri sănătoase din România. One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Este primul dezvoltator imobiliar din România, premiat la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume, la International Property Awards 2019-2020.

Articolul anterior

Beneficiile conducerii agile - sau cum să navighezi printre provocările lui 2021

Articolul următor

Randstad România are un nou Business Manager

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share