Eduard Oancea va reprezenta România, anul acesta, la Campionatul Internațional Lavazza Barista Challenge, care va avea loc în Italia.
Eduard este câștigătorul primei ediții locale ale competiției care își propune să descopere și să premieze cei mai talentați barista români și să-i propulseze pe scena internațională.
Dintre cei șase concurenți, Eduard Oancea a fost desemnat “Cel mai bun Barista Național”, datorită talentului și rețetei sale inovatoare, prezentată sub numele de Espresso Andino – o combinație de espresso cu whiskey afumat, rom alături de piure de mango. Toate aromele sunt armonizate de soluție salină, ingredientul secret.
Finala Internațională Barista Challenge, va avea loc la Torino, locul unde a luat naștere compania Lavazza, în 1895. Eduard va concura alături de barista care vor reprezenta Bulgaria, Albania, Serbia, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Grecia, Croația, Cehia, Macedonia, Georgia, Kazahstan și Ucraina.
Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b