Electrolux devine partenerul Horeca School

Furnizorul ales de 50 la sută dintre chefii europeni cu Stele Michelin susține centrul de formare profesională Horeca School în specializarea și perfecționarea celor care doresc să urmeze o carieră în gastronomie.

Pentru a contribui direct la dezvoltarea noii generații de specialiști în domeniul horeca, Electrolux dotează școala de cooking cu echipamente performante, care să garanteze calitatea preparatelor pregătite. “Horeca School este un reper în formarea profesională a celor care își doresc o carieră în domeniul ospitalității. De aceea, ne bucurăm să venim în sprijinul pasionaților de gătit care urmăresc să își perfecționeze tehnicile culinare la cele mai înalte standarde de calitate. Ne-am propus să dotăm școala profesională de cooking cu echipamente de ultimă generație, pentru ca toți viitorii cursanți să se bucure de experiențe culinare autentice și să beneficieze de electrocasnice care să le garanteze calitatea preparatelor”, declară Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux România.

Electrolux are o tradiție îndelungată în a susține activitatea bucătarilor profesioniști și a celor pasionați de gătit. Este și partenerul uneia dintre cele mai moderne școli de cooking din Cluj-Napoca, Ink Chef Academy by Paul Siserman. Proiectul este dezvoltat de Chef Paul Siserman și introduce pe piața din România un concept inedit de terapie prin gătit, dedicat copiilor care au suferit traume fizice și psihice.

Cursanții Horeca School vor descoperi în cadrul training-urilor nu doar sfaturi și tehnici oferite de unii dintre cei mai experimentați chefi din România, ci și aparatură Electrolux, care le va simplifica întregul proces de gătit. Cuptorul CombiSteam folosește o tehnică culinară preferată de mulți dintre bucătarii marilor restaurante, pentru gusturile pline de savoare obținute, dar și timpul redus petrecut în bucătărie. Aburul este una dintre funcțiile oferite de cuptorul Electrolux și garantează nu doar o textură fină a preparatelor, ci și păstrarea aromelor naturale ale ingredientelor.

Pentru o preparare precisă și rapidă, plita cu inducție Electrolux va fi un adevărat Sous Chef pentru cei care vor dori să descopere tehnicile artei culinare, iar electrocasnicele multifuncționale asigură performanța cursanților, asemenea bucătarilor de top. Deși versatilitatea sa va sprijini cursanții în pregătirea mai multor tipuri de rețete, robotul de bucătărie Kitchen Asistant va fi nelipsit de pe mesele cursurilor de Pastry și va asigura mixarea corectă a compozițiilor și pregătirea rapidă a aluaturilor.

Lider global de electrocasnice, prin brandurile Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse și Zanussi, grupul Electrolux înregistrează în fiecare an vânzări de peste 160 de milioane de produse profesionale și de uz casnic, pe mai mult de 150 de piețe de desfacere. În 2016, a înregistrat vânzări de 121 miliarde de coroane suedeze și peste 55.000 de angajați, în toată lumea.

DESPRE HORECA SCHOOL

Se adresează tinerilor, și nu numai, care au dorința de a se califica sau a se recalifica în meseriile suport din domeniul HoReCa. Horeca School este, în primul rând, un concept de formare profesională a adulților și tinerilor, bazat pe metode moderne de predare, în urma cărora participanții beneficiază de o diplomă recunoscută în toate țările UE. “România are nevoie de oameni calificați și de o școală capabilă să-i formeze profesional. Cu un partener precum Electrolux, vom putea să dezvoltăm un concept de formare profesională nou în România, prin care elevii Horeca School vor putea avea acces la tehnologie adecvată domeniului lor de activitate viitor”, spune Cristina van der Schaaf, fondatoare Horeca School.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share