Banner

eMAG Talent Internship: Peste 1.000 de candidați, pentru 25 de locuri

În cadrul programului eMAG Talent Internship, 1.035 de studenți și absolvenți din București, Iași și Craiova au aplicat pentru cele 25 de poziții deschise în echipele Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal.

Concurența a fost de 41 de candidați pe loc, în cele trei orașe. Bucureștiul a numărat cele mai multe înscrieri. Aici, pentru cele 23 de poziții deschise au aplicat 849 de studenți și absolvenți. Cele mai căutate poziții au fost cele din departamentul Software Development (491), urmat de departamentele Marketing (188), Platforme (105), Finance (88) și Legal (63).

Cea mai mare competiție a fost pentru rolul deschis în echipa International Development, unde s-au înscris 100 de candidați pentru o singură poziție. “eMAG Talent Internship este un program aflat deja la a patra ediție și, ca în fiecare an, dorim să descoperim oameni cu potențial, creativi și care își doresc să învețe. Acesta este și motivul pentru care un pas din procesul de aplicare a constat într-un mini-interviu mai neobișnuit, format din trei întrebări. I-am provocat pe candidați să ne spună care sunt cele trei lucruri care nu i-ar lăsa să doarmă dacă ar fi CEO-ul nostru, ce ar face cu o bufniță pe care au primit-o cadou, fără să o vândă sau să o ofere altcuiva, și pe ce planetă ar alege să trăiască și de ce. Răspunsurile primite ne-au ajutat să înțelegem mai bine modul lor de gândire. Pe parcursul celor două luni, internii vor avea mentori care să îi ghideze și să-i ajute în proiectele care le vor fi desemnate, vor fi implicați în proiecte reale, cu impact în business, și vor avea ocazia să participe la training-uri susținute de colegii din eMAG”, declară Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

Majoritatea candidaților din București care s-au înscris în program provin de la instituții de învățământ precum Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnica, Universitatea Bucureşti şi Școala Națională de Studii Politice și Administrative. În Iași, cele mai multe aplicații au venit de la studenți și absolvenți ai Universităţii Alexandru Ioan Cuza, iar în Craiova de la Universitatea din oraș.

Ca în fiecare an, în programul eMAG Talent Internship s-au înscris și studenți români de la universități de renume din Marea Britanie, precum cele din Lancaster, Manchester, Bristol, Southampton, Sheffield și Westminster. eMAG Talent Internship este un program plătit și se va derula în perioada iulie-august. La final, cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share