Endava deschide noi spații de lucru în Pitești, Sibiu și Timișoara. Angajații decid câte zile vor munci de la birou și câte de acasă

Compania britanică de software, prezentă pe piața IT din România  cu 11 centre în Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara, își consolidează prezența în Pitești, Sibiu și Timișoara, prin mutarea în trei noi spații de lucru.

Endava are în România peste 3.500 de angajați, care lucrează pentru clienți din industrii precum procesare de plăți, servicii financiare, TMT (tehnologie, media, telecom), retail sau logistică.

România reprezintă una dintre cele mai importante piețe de dezvoltare pentru Endava, datorită numărului mare de ingineri software și a interesului sporit pentru domeniu, dar și a uneia dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. În ultimii ani, compania s-a aflat într-un proces continuu de extindere a echipei, fapt ce a determinat necesitatea existenței unor spații de lucru mai mari și mai moderne în Pitești și Timișoara, unde Endava este prezentă de șase, respectiv trei ani. În Sibiu, oraș spre care Endava și-a anunțat extinderea în urmă cu un an, a fost inaugurat primul birou al companiei. Centrul local fusese localizat într-un spațiu de co-working.

“Dezvoltarea constantă a companiei se bazează pe sinergia dintre oameni, pasiune, inovație, tehnologie și implicarea în comunitățile locale. Noile spații de birouri le subliniază pe fiecare dintre acestea și susțin planurile noastre strategice, de extindere la nivel local și național. Ne-am consolidat prezența pe piețele locale din țară prin deschiderea noilor spații de birouri. De anul acesta, avem un centru permanent și în Sibiu, unde am întâlnit o comunitate pasionată de tehnologie, cu un potențial imens de dezvoltare”, declară Iulian Tatarcan, Cluster Manager Endava pentru Sibiu, Brașov, Timișoara, Pitești și Craiova.

Noile birouri se aliniază la modul de muncă hibrid, implementat de companie la nivel global, și asigură condiții ideale de desfășurare a activităților în echipă. Sunt dotate cu săli moderne de lucru și tehnologie de ultimă generație, sub egida unui design modern, care îmbină diferite tematici creative. Angajații decid câte zile vor munci de la birou și câte de acasă, în funcție de proiectele în care sunt implicați. Fiecare birou poate fi rezervat individual, așa încât cei care vin la sediu să fie siguri că au un loc disponibil, adaptat nevoilor lor și ușor accesibil prin poziționare în oraș și acces ușor la mijloacelor de transport disponibile.

“Prin atenția acordată noilor spații de birouri, încurajăm și sprijinim echilibrul între viața profesională și cea personală a angajaților noștri. Adaptabilitatea este una dintre valorile principale în cultura noastră și se reflectă în designul noilor birouri și în programele de dezvoltare profesională și personală”, spune Roxana Cîrcu, Regional Manager Endava Central Europe.

Noile sedii Endava se află în Pitești, în complexul Business Forum, Corp A, în Sibiu, în spațiul fostului complex Trei Stejari, și în Timișoara, în United Business Center din ansamblul Iulius Town.

DESPRE ENDAVA

Oferă o combinație de strategii de produs și tehnologie, experiențe inteligente și inginerie de clasă mondială, pentru a ajuta clienții să devină companii digitale, bazate pe experiență, și îi sprijină în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții.

Deservește clienții în industriile de plăți, servicii financiare, TMT, bunuri de consum, retail, logistică și asistență medicală. La 30 septembrie, avea 12.065 angajați în locații care deserversc clienții în Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest, și centre de livrare în Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Croația, Malaezia, Mexic, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Uruguay.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share