Enel donează 100.000 de euro spitalului Matei Balș, pentru echipamente medicale

Prin companiile sale de furnizare și distribuție a energiei electrice, Enel România donează 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului Național de Boli Infecțioase – prof. Dr. Matei Balș.

Donația se va face asociației “Societatea de Boli Infecțioase și HIV/ SIDA”, care luptă alături de Institutul Matei Balș împotriva COVID-19. Suma va fi folosită pentru echipamente medicale necesare prevenirii și controlului răspândirii virusului și pentru asigurarea mijloacelor medicale necesare tratării cât mai multor persoane.

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19. Activitățile ce implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, iar clienții au canale alternative de comunicare. Enel a activat și regimul de telemuncă, pe termen lung, pentru activitățile pentru care acest regim poate fi aplicat. Fac excepție cele esențiale, care nu suportă amânare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului și securitatea sistemului electric național. Compania a pregătit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranța în furnizarea de energie electrică în zonele ce ar putea fi declarate “zone roșii” de către autorități.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, după capitalizarea de piață, și una dintre primele companii de electricitate de pe continent, în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări, distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane km și are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prezent pe piața locală din 2005, Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Are în jur de 3.100 de angajați în România și oferă servicii pentru trei milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de circa 128.000 km, în Muntenia Sud, Banat și Dobrogea, și acoperă o treime din piața locală de distribuție. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt principalii furnizori de energie din țară, iar oferta lor include energie electrică și gaze naturale, dar și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

Articolul anterior

Schaeffler, Webasto, Veoneer, ZF și Bosch îşi ajustează producţia în Europa, Dräxlmaier și Michelin opresc activitatea în România

Articolul următor

JYSK creează un fond de urgență de 150.000 de lei pentru spitale

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share