Kaufland își deschide magazinele pentru micii producătorii locali de legume-fructe

Pentru a fi alături de producătorii mici de legume-fructe afectați de dificultăți în perioada aceasta, Kaufland România își pune la dispoziție spațiile din magazine, pentru ca ei să-și poată comercializa în continuare marfa, în condiții sporite de siguranță și confort pentru clienți.

Producătorii locali pot utiliza suprafețe de vânzare în toate cele 135 de magazine Kaufland din țară. Din 8 decembrie și pe tot parcusul lunii, Kaufland îi va găzdui și le va oferi spațiu de vânzare în magazin și sisteme comerciale moderne. Demersul vizează producătorii mici de legume și fructe din toate județele, iar colaborările se vor face la nivel regional. Kaufland le va asigura plata rapidă, la trei zile, în loc de șapte zile, termenul de plată standard pentru producătorii mari de legume-fructe.    

Producătorii care doresc să se înscrie în program sunt invitați să se înscrie la adresa office@kaufland.ro, până pe 7 decembrie. Pentru a beneficia de oferta Kaufland, ei trebuie să aibă atestat de producător agricol, să aibă PFA sau să fie întreprindere individuală sau familială, să poată emite facturi la zi, cu plata la trei zile, să respecte legislația în domeniul siguranței alimentare și la livrarea produselor în depozitul Kaufland să poată pune la dispoziție declarație de conformitate, aviz de livrare, buletin de analize pentru articole bio (dacă este cazul) și să aibă autorizație sanitar veterinară ANSVSA și certificare a depozitului (unde este cazul).

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Sprijinul în momente de nevoie este ce contează cel mai mult și am învățat asta în toată relația cu producătorii locali din toți acești ani. Prin acest program, ajutăm producătorii afectați de dificultăți să aibă un loc sigur și condițiile necesare comercializării, pentru a nu pierde culturile și ca marfa lor să ajungă în continuare la români, în cele mai bune condiții. Pentru a face posibil acest program, ne-am simplificat regulile de recepție și ne-am adaptat procesul de achiziție pentru a le facilita accesul cât mai mult, păstrând regulile esențiale privind calitatea și siguranța, aspecte deosebit de importante pentru noi și clienții noștri. Deși demersul este valabil în decembrie, avem încredere că vom identifica parteneriate pe care le vom păstra pe termen lung, deoarece Kaufland este interesat să listeze producători locali, chiar și mici, și să-i ajute să se dezvolte. Nu este sigurul nostru program în acest sens”, declară Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în opt țări, 132.000 de angajați și o rețea de 135 de magazine în România. Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail, la cariere@kaufland.ro, sau la numărul de telefon 021.9132.

Articolul anterior

Austriacul Thomas Kolarik, noul vicepreședinte Operațiuni & IT al BCR

Articolul următor

Peste jumătate dintre candidații din România, care au trimis CV-uri pentru angajare, nu au primit feedback

Articole din aceeași categorie
Total
119
Share