Etex Building Performance are un nou director general pentru România și Europa de Sud-Est

Din 1 martie, Etex Building Performance (Siniat și Promat România), producător de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, l-a numit pe Andrei Popa în funcția de director general România & SEE (Southeast) region.

Country Sales Manager România & SEE region, în ultimii patru ani, Andrei Popa este alături de companie din 2003. Absolvent al Politehnicii din București, a activat în vânzări de la intrarea sa pe piața muncii. Și-a început cariera în compania Lafarge. Misiunea sa în noul rol este aceea de a accelera creșterea companiei și de a exporta modelul de business al Etex pe noi piețe – o prioritate a grupului.

Etex este un producător global de materiale de construcții și un pionier în domeniul construcțiilor ușoare. Înființată în 1905, cu sediul central în Zaventem, Belgia, este o companie de familie cu peste 13.500 de angajați la nivel global. Operează peste 140 de unități în 45 de țări și are cinci centre de cercetare și dezvoltare, care sprijină cinci divizii globale: Building Performance, Exteriors, Industry, Insulation și New Ways. Portofoliul său global include mărci comerciale precum Cedral, Durlock, Equitone, Eternit, Gyplac, Kalsi, Pladur, Promat, Siniat, Superboard și URSA.

În România, operează două unități de producție de materiale de construcții, sub brandul Siniat: fabrica de gips-carton de la Turceni și fabrica de ipsosuri, gleturi și tencuieli pe bază de ipsos de la Aghireșu. Furnizează produse din ipsos și sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte din industria hotelieră, clădiri de birouri, clădiri rezidențiale, spitale, centre comerciale și spații industriale. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share