Etex Building Performance (Siniat România) are un nou director industrial

Producătorul de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi și parte a Grupului Etex, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții și pionier în domeniul construcțiilor ușoare, are un nou director industrial.

Cu o experiență de trei ani și jumătate la Etex Building Performance SEE, Cristian Moldovan a preluat funcția de director industrial după ce, în ultimii doi ani, a fost manager al fabricii de ipsosuri, gleturi și tencuieli de la Aghireșu, județul Cluj.

Aici a coordonat proiectul de modernizare a instalației de însăcuire și paletizare, procesul de implementare de echipamente noi pentru dezvoltarea gamei de produse, modernizarea sistemelor de filtrare, necesare pentru a crea un mediu de lucru mai sănătos, și dezvoltarea noii cariere de la Dumbrava. Absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Cristian Moldovan a dobândit trei ani de experiență internațională în Arabia Saudită.

Etex este un producător global de materiale de construcții și un pionier în domeniul construcțiilor ușoare. Înființată în 1905, cu sediul central în Zaventem, Belgia, este o companie de familie cu peste 13.500 de angajați la nivel global și peste 140 de unități în 45 de țări.

Etex are cinci centre de cercetare și dezvoltare, care sprijină cinci divizii globale: Building Performance, Exteriors, Industry, Insulation și New Ways. Portofoliul său global include mărci comerciale precum Cedral, Durlock, Equitone, Eternit, Gyplac, Kalsi, Pladur, Promat, Siniat, Superboard și URSA. În România, operează două unități de producție de materiale de construcții, sub brandul Siniat: fabrica de gips-carton de la Turceni și fabrica de ipsosuri, gleturi și tencuieli pe bază de ipsos de la Aghireșu. Furnizează produse din ipsos și sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte din industria hotelieră, clădiri de birouri, clădiri rezidențiale, spitale, centre comerciale și spații industriale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share