Home, sweet home: .msg a revenit acasă, după un an. Noul sediu din Cluj este complet renovat și schimbat

După un an de renovări complete, echipa .msg România se întoarce în clădirea care a fost, mulți ani, casa .msg din Cluj. Membrii echipei au redescoperit-o pas cu pas, într-un veritabil treasure hunt punctat cu muzică bună și un prosecco la gheață.

Primul sediu nu se uită niciodată, mai ales când îl redescoperi complet schimbat, renovat 100 la sută, exact așa cum ți-ai imagina un birou în 2023. Bonus: cea mai cool terasă cu vedere spre centrul Clujului.

Când timpurile se schimbă, ne schimbăm și noi în ritm cu ele. Cu colegi care lucrează remote, hibrid sau care au nevoie, zilnic, de un birou, echipa .msg Romania a ajuns la concluzia că are nevoie de un spațiu care să se potrivească tuturor și să-i ajute să se simtă o echipă unită. În urmă cu un an, compania a început munca de renovare a clădirii din str. Brassai nr. 9, cel mai vechi dintre sediile .msg Romania și spațiul de care se leagă multe amintiri.

“Cu cinci etaje de refăcut de la zero, imaginația noastră a avut un orizont foarte larg așa că nu ne-am impus limite în a alege doar un stil de design, o funcționalitate sau o destinație. Am desemnat o echipă de proiect care să adune idei de la oamenii din echipe și să le comprime într-un brief detailat pentru arhitecți și proiectanți. Ne-am răzgândit des? Nu neapărat, dar ne-am dorit ca amprenta noastră să se regăsească în fiecare detaliu, așa că a meritat să insistăm ca planurile finale să fie pe măsura așteptărilor”, explică reprezentanții .msg Romania.

Un an mai târziu, membrii echipei .msg s-au întors “acasă”. Clădirea oferă, acum, toate tipurile de spații de lucru: de la cele destinate muncii individuale, la zone pentru echipe ce preferă să lucreze îndeaproape și comunică des sau clar delimitate pentru întâlniri. Fiecare colț spune o poveste, însoțită de elemente naturale din piatră sau lemn, gazon și multe plante, cu o linie creativă diferită în funcție de etaj.

“Orientarea noastră spre sustenabilitate o veți regăsi în decorațiuni din cărămidă autentică, preluată din construcții demolate sau șindrilă originală adusă special de la dezmembrarea unei mănăstiri din zona Maramureșului, totul personalizat cu elemente care să reflecte personalitatea și cultura .msg Romania. La vârf, ad literam, locul de relaxare în aer liber și infinite selfie-uri: terasa panoramică, cu suprafață generoasă, invită la cafele asortate cu minunatul centru istoric al Clujului”, spun oamenii de la .msg.

Tot ce își doresc ei acum este să-și umple casa cu prieteni, proiecte și colegi noi, amintiri care să rămână mărturie pentru ce știu cu toții deja: “în .msg România, ne place să fim împreună!”.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share