Siemens Healthineers Romania are un nou director de vânzări

Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, în companii internaționale, și mai bine de 15 ani în domeniul dispozitivelor medicale, Georgiana Novac este noul director de vânzări al Siemenes Healhineers România.

Din acest rol, Georgiana Novac va urmări să dezvolte capacitățile de valorificare a oportunităților care există pe piață pentru divizia locală a Siemens Healthineers, lider în tehnologii medicale avansate cu peste 125 de ani experiență în domeniu.

Georgiana Novac și-a construit o carieră solidă în vânzări și a acumulat experiență relevantă în industria dispozitivelor medicale. În ultimii zece ani, s-a aflat alături de un jucător important pe piața de echipamente medicale. S-a remarcat prin capacitatea de a livra rezultate și impact în business, prin activitățile pe care le-a coordonat, și a generat creștere în contexte de piață competitive. Experiența corporativă consistentă în proiecte transfuncționale este completată de competența extinsă în identificarea și oferirea soluțiilor orientate către nevoile clienților și partenerilor și de abilitățile de negociere.

Siemens Healthineers AG este pionier al inovațiilor în domeniul asistenței medicale. Cu sediul în Erlangen, Germania, și lider de piață în domeniul tehnologiei medicale, Siemens Healthineers și companiile sale regionale își dezvoltă continuu portofoliul de produse și servicii cu aplicații susținute de AI și oferte digitale ce joacă un rol tot mai important pentru generația următoare de tehnologie medicală. Aceste aplicații noi vor consolida bazele companiei în domeniul diagnosticării in vitro, terapiei ghidate prin imagine, diagnosticării in vivo și terapiei inovatoare împotriva cancerului. Compania oferă și o gamă de servicii și soluții pentru îmbunătățirea capacității furnizorilor de asistență medicală de a oferi îngrijire eficientă și are circa 69.500 de angajați în toată lumea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share