Banner

Gerke Witteveen, noul CEO al NN Pensii

Din 9 octombrie, Gerke Witteveen va prelua rolul de CEO al NN Pensii SAFPAP SA de la Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP SA în ultimii șase ani și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN.

Gerke Witteveen are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul financiar. În ultimii șapte ani, a fost CFO la NN Asigurări de Viață și este membru al consiliului de administrație NN Asigurări din 2020. A deținut și rolul de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, din 2017, și este membru de board al Camerei de Comerț Româno-Olandeze.

De când s-a alăturat NN, Gerke Witteveen a consolidat aria financiară a companiei și a contribuit la transformarea digitală a companiei, ca parte a strategiei de a deveni asigurătorul digital al viitorului. S-a implicat în proiecte diverse, iar cel mai notabil a fost implementarea standardului de raportare financiară IFRS17.

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private și este lider pe piețele de profil. În ultimii ani, s-a extins și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În România are 500 de angajați, 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a țării. NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de peste 175 de ani la nivel internațional și prezență în 11 țări, cu peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share