Foto: ARB

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării riscului la Patria Bank (director general adjunct – divizia risc) şi membru al Comitetului Directorilor.

Fost şef al riscului la Bancpost, bancă preluată de Banca Transilvania, Codin Năstase îl înlocuieşte pe Bogdan Neacşu, care a devenit prim-vicepreşedinte al CEC Bank.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Codin Năstase a ocupat poziția de vicepreședinte executiv al Bancpost din februarie 2013. Responsabilitățile sale au inclus coordonarea funcțiilor de administrare a riscurilor și de conformitate. Înainte de a lucra în  domeniul administrării riscului bancar, a activat în Corporate Banking, în zona de creditare a instituțiilor financiare bancare și non-bancare și investiții imobiliare, dar și în intermedierea tranzacțiilor cu valori mobiliare. Cariera sa în sectorul bancar a cuprins poziții manageriale în Citibank, Banca Românească și Bancpost.

Deține o diplomă de licență în Finanțe, Bănci și Burse de Valori, de la Academia de Studii Economice din București, un master în Informatica de Gestiune de la aceeași instituție și o diplomă Executive MBA, acordată de Institutul de Administrare a Afacerilor din București – ASEBUSS, în parteneriat cu Kenesaw State University din SUA. În aprilie 2016, Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor l-a numit pe Codin Radu Năstase în Consiliul Director, pentru un mandat de trei ani. 

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

A&D Pharma: CEO-ul Robert Popescu părăsește compania, după 10 ani

În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…

Mutări importante la Groupe Renault România: Dana Oprișan va coordona direcția Global Business Services, Simona Popovici preia conducerea echipelor HR

Unul dintre cei mai mari angajatori din România are un nou director…