EY România trimite un finalist la Young Tax Professional Of The Year

Diana Giușcă, absolventă a Facultății de Drept, va concura pentru România în faza internațională a competiției internaționale de fiscalitate, organizată în noiembrie, la Amsterdam.

Această competiție internațională, organizată anual de EY, le oferă studenților selectați din peste 20 de țări posibilitatea de a-și demonstra abilitățile tehnice și profesionale în domeniul fiscalității. În România, 45 de studenți au fost selectați dintre cei peste 163 de înscriși pentru a participa la competiția locală – EY Tax Academy, prin care sunt recrutați juniorii ce se alătură departamentului de Asistenţă fiscală a EY România, în fiecare an.

Pe parcursul sesiunii de pregătire, participanților li se oferă un program de cursuri și teste, în urma cărora se face selecția. Anul acesta, 17 finaliști au primit poziții de junior în cadrul EY România, iar Diana Giușcă a fost selectată pentru finala competiției de la Amsterdam. “Am o formare profesională în domeniul juridic și mi-am descoperit interesul pentru domeniul taxelor în timpul masterului în Dreptul Afacerilor Internaţionale, la Madrid. Înapoi în România, EY a părut mediul perfect pentru a putea explora domeniul fiscalităţii internaţionale dintr-o perspectivă practică. De-abia aștept să-i cunosc la toamnă pe ceilalți tineri inteligenţi şi bine pregătiţi, în mediul internațional și multicultural din Amsterdam. Young Tax Professional of the Year este exact tipul de competiţie ce permite îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnice în domeniul impozitării şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, de comunicare şi de public speaking”, spune reprezentanta EY România la competiția Young Tax Professional of the Year.

În cadrul finalei competiției internaționale, ajunsă la a cincea ediție, studenții vor rezolva studii de caz și vor fi intervievați de specialiști din juriu, care vor evalua abilitățile lor analitice, creative, dar și practice. Juriul va selecta, în final, trei câștigători, care vor primi distincția Young Tax Professional of the Year.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share