Instituții publice din mai multe județe angajează contabili

Potrivit portalului unic al informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România, mai multe instituții vor organiza concursuri, luna aceasta și în octombrie, pentru ocuparea mai multor posturi de contabil.

 Spitalul Județean de Urgență Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director financiar contabil. Pot participa absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în profil economic, și cel puţin cinci ani vechime în specialitatea studiilor. Dosarele trebuie depuse până în 21 septembrie. În 2 octombrie are loc proba scrisă, iar în 4 octombrie va fi susţinut proiectul de specialitate şi se va desfășura interviul de selecţie. Relaţii suplimentare se pot obţine pe pagina oficială și la sediul Spitalului – telefon 0244 537 711/int. 286, 285.

Şcoala Gimnazială “Constantin Popescu” Fundeni are nevoie de administrator financiar (contabil), cu jumătate de normă. Condiţiile necesare: studii economice superioare, de lungă durată, vechime în specialitate de minimum cinci ani, cunoştinţe de legislaţie în domeniul învăţământului, operare în Revisal, cunoştinţe de operare PC, Windows 7, Microsoft Office 2007/2010 și programe specifice de contabilitate. 25 septembrie este termenul limită de depunere a dosarelor, în 3 octombrie are loc proba scrisă, iar în 4 octombrie – proba interviu. Relaţii suplimentare pot fi obținute la Şcoala “Constantin Popescu” – telefon 0238 585 152.

Colegiul “Mihai Viteazul” din Ineu, judeţul Arad, angajează contabil şef. Candidații trebuie să aibă studii superioare economice, minimum cinci ani vechime în domeniu, cunoștințe operare PC: Word, Excel, Internet, iar orice curs de perfecţionare în domeniu reprezintă un avantaj. Dosarele trebuie depuse până în 22 septembrie. În 3 octombrie se desfășoară proba scrisă și proba interviu. Detalii sunt disponibile pe pagina oficială și la sediul Colegiului – telefon 0257 511 777.

Spitalul Orăşenesc Zimnicea, judeţul Teleorman, angajează director financiar – contabil. Condiţiile pentru ocuparea funcției: diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic și cel puţin doi ani vechime în specialitatea studiilor. Termenul limită de depunere a dosarelor este 22 septembrie. În 3 octombrie se desfășoară proba scrisă, iar o zi mai târziu sunt programate susţinerea orală a proiectului de specialitate și proba interviu. Relații suplimentare sunt disponibile pe pagina oficială și la sediul spitalului – telefon 0247 366 995.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, județul Buzău, organizează concurs pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil în cadrul Comitetului Director. Condiţii de participare: diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic, cel puţin doi ani vechime în specialitatea studiilor, certificat de atestare a cunoştinţelor, dobândite în domeniul Sistemului European de conturi. Ultima zi pentru depunerea dosarelor este 22 septembrie. În 2 octombrie are loc proba scrisă, iar în 4 octombrie – proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul spitalului – telefon 0238 528 145/6/7, int. 115.

Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Pompei Samarian” Călăraşi caută director financiar-contabil. Sunt acceptați la concurs absolvenţii de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic, cu cel puţin doi ani vechime în specialitatea studiilor. 22 septembrie este data limită pentru depunerea dosarelor, în 2 octombrie are loc proba scrisă/test grilă, iar în 6 octombrie va fi susţinut proiectul de specialitate, pe o temă aleasă de candidat. Relații suplimentare se pot obţine la sediul spitalului și online.

Şcoala Gimnazială Burla, județul Suceava, are disponibil un post de contabil I, cu jumătate de normă. Condiţii de angajare: îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de contabil, contabil-şef, cunoştinţe operare calculator, vechime în specialitate de minimum un an. În 29 septembrie vor fi organizate proba scrisă și proba interviu. Relații suplimentare se pot obține la sediul școlii – telefon 0757 719 518.

Și Şcoala Gimnazială Nr. 134 din Bucureşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de administrator financiar-contabil, cu jumătate de normă. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul financiar, vechime de cel puțin doi ani, cunoștințe de legislație în domeniul învățământului și cunoștințe de operare pe calculator. Dosarele pot fi despuse până în 25 septembrie. În 29 septembrie sunt programate proba scrisă și proba interviu. Relații suplimentare pot fi obținute la Școala 134 – telefon: 021 450 35 02.

Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş organizează concurs pentru ocuparea funcției de administrator financiar, grad I (contabil şef). Sunt acceptați candidații cu studii superioare în domeniul economic, profilul financiar-contabil, cu diplomă de licenţă (diploma de master constituie un avantaj), vechime minimă în specialitatea studiilor absolvite de minimum cinci ani, cunoştinţe de operare calculator, pentru utilizarea soft-urilor specializate în contabilitatea instituţiilor publice. În 28 septembrie are loc proba scrisă, iar în 2 octombrie – proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul colegiului – telefon 0248 721 553.

Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea organizează concurs pentru ocuparea funcției de administrator financiar – contabil şef. Sunt necesare studii superioare economice, vechime de nouă ani în specialitate, vechime de cinci ani în exercitarea funcţiei de conducere – contabil şef în învăţământ. Până în 20 septembrie pot fi depuse dosarele, în 28 septembrie este organizată proba scrisă, iar în 29 septembrie – proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul liceului – telefon 0240 533 541.

Pentru toate posturile, dosarul de înscriere va conține cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și alte specializări, carnetul de muncă sau adeverințele ce atestă vechimea în muncă, în copie, cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu există antecedente penale, adeverință medicală și CV.

Articolul anterior

VIDEO. Medicul "războinic", care pilotează avioane și scrie poezii

Articolul următor

Wipro deschide un Centru de Excelență în Automotive, în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share