Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma vor avea o structură integrată de conducere, din 1 februarie.

Noul director general va fi Sebastian Ring, actual Group Retail Director la farmaciile Benu, în Cehia. Alina Barcaru va deveni director al activității de distribuție, Ovidiu Wencz va conduce activitatea de retail, iar Otilia Fezi va prelua rolul de director financiar.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din 1 februarie, Ovidiu Buluc, director general și fondator al Farmexim și Help Net, se va retrage din conducerea operativă și va continua ca președinte neexecutiv al consiliului de supraveghere, în vreme ce Isabelle Iacob, director general și fondator al Help Net, va părăsi compania. Farmexim este unul din cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din țară, cu 800 de angajați și zece centre de distribuție naționale. Rețeaua de farmacii Help Net operează peste 220 de farmacii și are 1.600 de angajați.

Cu sediul în Mannheim, Germania, Grupul Phoenix își desfășoară activitatea în 27 de țări și are 36.000 de angajați. Ca distribuitor de produse farmaceutice, operează în 27 de țări, prin mai mult de 160 de centre de distribuție. A reunit, în Phoenix Pharmacy Partnership, circa 13.500 de farmacii independente, și operează în jur de 2.500 de farmacii proprii, în 14 țări, unde lucrează peste 18.500 de angajați.

Articolul anterior

"Gălățeanca" Maria Drăguș, pe lista artiştilor europeni de urmărit în 2019

Articolul următor

Cum arată Puma, viitorul model Ford ce va fi produs la Craiova, din acest an

Articole din aceeași categorie
Total
29
Share