Femeia-antreprenor care promovează ideile de afaceri româneşti: “Am uitat să ne ascultăm unul altuia povestea”

Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women, a promovat ideile de afaceri ale peste 6.000 de femei din România şi le-a ajutat să dezvolte adevărate cariere de succes, mergând pe strategia networking-ului şi antreprenoriat social.

“Cei care au avut succes în afaceri au fost oamenii care au ştiut să asculte nevoi – nevoile angajaţilor, nevoile consumatorilor, nevoile partenerilor de afaceri. Au ştiut să se poziţioneze ca liant între ei şi societate şi au reuşit să găsească numitorul comun împreună cu ceilalţi, nu să impună propriile viziuni, fără să se consulte. Chiar şi strategiile de vânzări ar trebui să se construiască ascultându-i pe consumatori, nu impunându-le ce să cumpere. În ani de individualism, în care ne-am ignorat unii pe alţii, au apărut noi speranţe la orizont. Oamenii au început să înţeleagă că dezvoltarea afacerii ţine foarte mult de comunicarea cu ceilalţi, dar mai ales de ascultarea celuilalt. Mergând pe această strategie, afacerile au început să înflorească. Dovadă sunt cel puţin cele 6.000 de femei, cu care am creat împreună o reţea activă de antreprenori, care se ascultă unii pe alţii şi lucrează împreună, nu unii împotriva altora sau în concurenţă cu alţii”, declară Bianca Tudor.

Reţeaua de femei-antreprenor se extinde de la an la an

ELITE Business Women – comunitatea femeilor-antreprenor – a depăşit 6.000 de românce din ţară şi din Diaspora, care conduc afaceri de top, şi continuă să crească de la an la an. Rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în conferinţe şi workshop-uri de networking şi antreprenoriat, organizate la nivel naţional şi internaţional.

Până acum, reţeaua cuprinde opt oraşe din România şi din Europa – Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâcea, Iaşi, Braşov, Lisabona şi Londra. Din 28 septembrie, Sibiul va fi inclus pe harta de evenimente Elite Business Club. În octombrie, sute de femei-antreprenor se vor întâlni la Bucureşti (5 octombrie) şi Constanţa (26 octombrie), pentru a stabili noi parteneriate şi colaborări, dar vor depăşi şi graniţele ţarii, la Londra (21 octombrie), unde antreprenoriatul feminin românesc va fi prezentat ca model de succes.

Elite Business Club se adresează antreprenorilor, managerilor și reprezentanților IMM-urilor. În cadrul evenimentelor de business, fiecare participant își va prezenta afacerea, iar la sfârşitul evenimentului are loc o sesiune de networking, unde toți participanții se cunosc între ei și fac schimb de cărți de vizită. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share