Finance Recruitment Day: Companii de top, din domeniul financiar, recrutează studenți și absolvenți

Organizat de Catalyst Solutions, în 12 martie, la  Hotel Radisson Blu din București, și încadrat sub umbrela Hipo NextGen, Finance Recruitment Day este singurul eveniment din România dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră, ce abordează domeniul finanțelor și toate domeniile asociate acestuia.

Tinerii care doresc să participe la Finance Recruitment Day trebuie să îndeplinească cel puțin unul dintre criteriile de mai jos: sunt studenți sau proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil economic sau, pur și simplu, pasionați de domeniul finanțelor, se află în căutarea unui program de internship sau job entry-level, care să îi lanseze spre viitoarea carieră în domeniul financiar, le place să lucreze cu numerele, sunt organizați și atenți la detalii, și au urmat programe de voluntariat, au avut rezultate deosebite în timpul studiilor sau au beneficiat de expunere internațională.

Un eveniment de carieră premium, cu tema Speed up your Finance Career, Finance Recruitment Day va găzdui companii de top, pregătite să le ofere tinerilor participanți insight-uri din domeniul economic și să-i recruteze pe cei mai entuziaști. Primele companii care și-au anunțat prezența la eveniment sunt KPMG – Partener Principal, Allianz Technology, Deloitte, Mazars, PwC, Schlumberger și EY. Dintre tinerii care au participat la ediția anterioară, 31 la sută s-au angajat, în urma evenimentului, la companiile participante sau la alte companii de top din România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Participanții vor avea parte de zona de networking, împreună cu Finance Gamification Area powered by KPMG, Partener principal al evenimentului, unde vor fi sfătuiți și ajutați să decidă care este domeniul spre care să se îndrepte: Finanțe, Audit, Contabilitate, Taxe, Legal, Bănci. Ei au posibilitatea de a trece prin mai multe procese de selecție și de a fi recrutați rapid, după eveniment. Vor avea acces la multiple oportunități de carieră în domeniu, precum programele de internship și trainee sau joburi entry-level. Agenda evenimentului cuprinde și zona de dezvoltare personală și profesională, prin workshop-uri interactive, speed interviews, conferințe și networking cu unele dintre cele mai mari companii din domeniu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înscrierea la eveniment este gratuită și se poate face, până pe 8 martie, pe portalul de carieră hipo.ro.

Articolul anterior

Antreprenorul în serie Radu Georgescu devine partener și membru al platformei de Equity Crowdfunding SeedBlink

Articolul următor

Cel mai mare producător de bere din România caută studenți, tineri absolvenți și masteranzi, pentru departamentele Comercial, Financiar și Tehnic

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share