Top 5 domenii în care recrutează companiile de la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE, luna aceasta

Până pe 20 aprilie, cel mai mare târg de carieră din Banat, Angajatori de TOP Timișoara, se desfășoară în mediul online, pe platforma Hipo.ro.

Persoanele cu studii superioare sau medii, aflate în căutarea unui loc de muncă, în această perioadă, au ocazia să-și găsească oportunitatea de carieră potrivită, printre ofertele disponibile oferite de companiile participante la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE.

Candidații interesați de joburi în Timișoara, care nu au avut posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale angajatorilor, mai au la dispoziție doar două săptămâni în care pot explora ofertele disponibile, prin crearea unui cont gratuit pe site-ul Hipo.ro.

Ce pot găsi candidații la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

  • Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level și programe de internship pentru studenți;
  • O selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship disponibile în secțiunea TOP Jobs Timișoara, precum: JavaScript Developer (Mid & Senior), Financial Analyst – Reporting & Controlling, sau Internship –  Software Specification Engineer;
  • Joi și vineri (9 și 10 aprilie), candidații pot purta ultimele discuții cu angajatorii prin chat-ul live. Câteva companii care vor fi disponibile pe chat sunt Raiffeisen Bank, Huf, Visteon, Coca-Cola HBC, Continental, dm drogerie markt, Nokia, Vitesco Technologies, Bosch Service Solutions, SAP Timișoara și multe altele.
  • Conferințe și workshop-uri online (webinarii) dedicate candidaților care își doresc să afle mai multe despre cum își pot dezvolta cariera;
  • Candidații pot afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – informațiile sunt disponibile pe profilul fiecărei companii;
  • Secțiunea dedicată candidaților cu studii medii – unde cei interesați pot aplica prin completarea unui scurt formular la companiile de interes.

“În primele două săptămâni de derulare a târgului de carieră, peste 21.000 de vizitatori au accesat platforma Angajatori de TOP Timișoara ONLINE, fie cu intenția de a căuta un job sau program de internship, pentru a participa la webinariile cu teme din domeniul lor de interes sau pentru discuțiile live cu angajatorii, prin chat-ul online. Până pe 20 aprilie, candidații pot intra ușor în atenția angajatorilor prin simpla aplicare la joburile de interes și vor avea rămâne în baza de date a acestora pentru viitoarele oportunități”, declară Maria Oprea, Project Manager la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE.

Top 5 domenii în care recrutează companiile participante la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

Indiferent de nivelul de experiență, participanții își pot găsi oportunitatea de carieră potrivită. Companiile oferă joburi și programe de internship în domenii variate, în special în inginerie, IT Hardware și Software, automotive, servicii financiar-bancare și retail. Și candidații pentru alte domenii, precum controlul calității, producție, customer support, logistică și transport sau Resurse Umane, pot căuta printre ofertele angajatorilor, disponibile în această perioadă.

Ediția online Angajatori de TOP Timișoara poate fi accesată pe Hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, până în 20 aprilie. Companiile participante la eveniment sunt Adient, Bosch Service Solutions, Carl Zeiss MES Solutions, Coca-Cola HBC, Cognizant Softvision, Continental, Decathlon Production, Dynata, dm drogerie markt, Elektrobit, Hella, Heraeus, Huf, InSites Consulting, msg Systems, Nokia, P&G, Penny Market, Raiffeisen Bank, Rompetrol, SAP Timișoara, Smithfileld, Sustainalytics, The Access Group, Toluna, Virtual7, Visteon, Vitesco Technologies, Arbeiten bei Weltmarkführern, ZF – Automotive R&D Timișoara.

Articolul anterior

VIDEO. Ce se întâmplă într-un laborator care pune diagnosticul de COVID 19, în România?

Articolul următor

Semne bune: KIA, primul constructor auto care-și reia activitatea în Europa. Ce planuri au ceilalți producători, în săptămânile viitoare

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share