Cel mai mare producător de bere din România caută studenți, tineri absolvenți și masteranzi, pentru departamentele Comercial, Financiar și Tehnic

Ursus Breweries a lansat programul Graduate Trainee “Brew Your Future”, destinat studenților în ultimul an de studiu, tinerilor absolvenți de studii superioare și masteranzilor.

Perioada de recrutare pentru posturile de Graduate Trainee este deschisă până la finalul lunii mai, iar candidații selectați se vor alătura companiei în vara acestui an. Ursus Breweries urmărește să recruteze tineri aflați la începutul carierei, pentru departamentele Comercial, Financiar și Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt în fabricile Ursus Breweries din Brașov, Buzău și Timișoara, iar cele din departamentele Comercial și Financiar sunt în București.

“Structura programului le oferă ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Breweries Europe Group își desfășoară activitatea. În cele 12 luni,  vor vizita berării, se vor putea alătura forței de vânzări pe teren și vor avea ocazia de a lucra autonom pe proiecte, într-un mediu ce le permite să învețe și să se distreze. Schimbarea departamentului la fiecare trei-patru luni îi ajută să obțină o perspectivă de ansamblu asupra organizației și să ia contact cu profesioniști cu experiență. Sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi”, declară Zuzana Balejová, vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Candidații recrutați vor fi integrați în echipe cu experiență, iar sub îndrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte și de a-și fructifica atuurile, dar și de a-și dezvolta aptitudinile în mod creativ și responsabil. Prin Programul Graduate Trainee, cu o durată de un an, candidații iau contact cu specialiști din mai multe arii funcționale. Tinerii aflați în căutarea unui astfel de program de formare profesională pot găsi aici mai multe informații despre “Brew Your Future”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DESPRE URSUS BREWERIES

Este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Grolsch, Stejar, Azuga, Asahi Super Dry, St. Stefanus și B-Life, alături de marca de cidru Kingswood.

Articolul anterior

Finance Recruitment Day: Companii de top, din domeniul financiar, recrutează studenți și absolvenți

Articolul următor

Elevii de la Transylvania College vor preda cursuri de educație financiară în cinci licee din Cluj-Napoca

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share