Firma de avocatură CMS România își mută sediul în clădirea One Tower

Din 11 aprilie, firma internațională de avocatură CMS își va muta sediul în clădirea de birouri clasa A One Tower, parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului.

“Prioritatea noastră a fost alegerea unei locații premium, într-o zonă centrală a Bucureștiului, care să răspundă celor mai înalte standarde de design și servicii. Clădirea One Tower este recunoscută pentru atenția acordată aspectelor de sustenabilitate și wellbeing. Noul sediu se aliniază viziunii future facing ale firmei și sprijină cultura noastră organizațională, bazată pe colaborare. Prin implementarea unui concept de design modern, noul sediul nu este doar un spațiu de lucru funcțional, ci și un hub pentru dezvoltarea relațiilor dintre membrii echipei și clienții noștri”, declară Horea Popescu, Managing Partner CMS România.

One Tower este prima clădire de birouri din România, care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design & Construction, cel mai înalt nivel prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se asigură premisele ca ocupanții birourilor să aibă condiții superioare în ceea ce privește sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Firma de avocatură va ocupa un etaj și jumătate din clădire, pe o perioadă de închiriere de șapte ani. Biroul CMS integrează cele mai noi tehnologii, precum sisteme performante de încălzire și ventilație. CMS este prezentă în România din 1999 și a ocupat spațiul de birouri precedent timp de 15 ani. Are circa 100 de angajați (avocați, consultanți fiscali și personal suport) și este una dintre cele mai mari firme de avocatură din țară.

DESPRE CMS

Înființată în 1999, este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, ce oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări și peste 5.000 de avocați, deține o expertiză îndelungată în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale și internaționale. Are în portofoliu mari atât companii multinaționale, cât și unele cu capital mediu și startup-uri.

Firmele membre CMS oferă expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/ fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații, taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Articolul anterior

Schaeffler România, compania care duce marca "Made in Brașov" în toată lumea: un angajator atractiv, în vremuri nesigure

Articolul următor

Gi Group, una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, devine Gi Group Holding

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share