Schaeffler România, compania care duce marca “Made in Brașov” în toată lumea: un angajator atractiv, în vremuri nesigure

Cu o experiență de peste 18 ani în realizarea de produse pentru sectorul industrial, dar și pentru automotive, Schaeffler România, unul dintre cei mai mari angajatori din Brașov este una dintre cele mai mari locații de producție din Grupul Schaeffler și a devenit furnizorul preferat de marii clienți globali.

Datorită capacităților deosebite de producție și tehnologice, dar și a know-how-ului specialiștilor din echipă, la Brașov sunt realizați rulmenți speciali, de mari dimensiuni, cu diametre de până la patru metri, care sunt integrați în aplicații din industria eoliană sau din cea feroviară. Tot la Brașov, în cele șapte hale de producție, ce se întind pe 170.000 mp, sunt realizate și produse de mici dimensiuni, unice și valoroase pentru sectorul automotive, și sunt dezvoltate și soluții și sisteme dedicate celor mai mari și cunoscuți clienți. Astfel, produsele “Made in Brașov” ajung peste tot în lume.

De-a lungul timpului, compania s-a dezvoltat și a căutat să devină un membru cât mai activ al orașului. În 2012, a susținut înființarea primei școli în sistem dual din România, Școala Profesională Germană Kronstadt. Mai mult, și-a dezvoltat și un program educațional complex, de susținere a excelenței tinerelor generații. Dincolo de acestea, se mai adaugă și un portofoliu de acțiuni de responsabilitate socială, prin care comunitatea este sprijinită.

O companie cu o echipă în continuă dezvoltare

Pentru Schaeffler România, cea mai importantă resursă sunt angajații, iar grija față de ei este prioritară. Sunt fundamentul pe care s-a clădit întreaga poveste a brandului Schaeffler. Dincolo de competențe, performanțe și determinare, angajații reușesc să depășească așteptările și sunt parte activă din tot procesul de dezvoltare a companiei. Acum, la Schaeffler România, vorbim de o echipă motivată și hotărâtă, formată din peste 5.000 de oameni, iar trendul este de creștere.

Datorită angajamentului lor, rezultatele de top sunt posibile. Angajații contribuie zilnic la realizarea a 14 produse, cu sute de tipuri diferite, din portofoliul Schaeffler, și răspund tuturor solicitărilor și celor circa 8.000 de comenzi lunare, lansate de peste 3.000 de clienți globali, atât din sectorul industrial, cât și din automotive.

“La Schaeffler, ne extindem și creștem de la an la an, iar asta datorită extinderii capacităților și a dezvoltării celor 16 segmente de producție. Ne orientăm spre specialiști tehnici – esențiali acum -, care să fie atât direct implicați în producție, cât și ca suport, IT, cercetare & dezvoltare, proiectare și industrial engineering”, explică reprezentanții departamentului de resurse umane din companie.

Angajații din România contribuie zilnic la realizarea a 14 produse, cu sute de tipuri diferite, din portofoliul Schaeffler.

Pachet de beneficii consistent, în vremuri incerte

Acum, mai mult ca oricând, într-un 2022 incert, avem cu toții nevoie de stabilitate și siguranță, ca să facem față ritmului alert și schimbărilor din jurul nostru. La Schaeffler România, este luat în serios țelul de a fi un angajator atractiv: dezvoltarea profesională și personală, siguranța angajaților și stabilitatea pe termen lung a echipei sunt foarte importante pentru companie. În echipă, dezvoltarea fiecărui angajat este posibilă și datorită mediului de lucru, oportunităților multiple de dezvoltare a carierei, susținute de pachetul de beneficii complex ce poate fi oferit de o companie internațională de calibrul Schaeffler. Compania oferă acces gratuit și la cursuri de perfecționare, școlarizări la locul de muncă și cursuri de dezvoltare personală.

Mulțumită muncii continue din producție a unei echipe hotărâte, formată din 5.000 de angajați, orientați spre rezultate, locația de la Brașov a primit premii și recunoaștere din partea unor clienți importanți din industrie, dar și din sectorul automotive, precum General Motors sau Ford.

Locația de la Brașov își extinde echipa cu posturi disponibile atât în producție, cât și în roluri-suport. Detalii despre procesul de recrutare la Schaeffler și lista posturilor de lucru pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share