Firma de servicii profesionale PKF Finconta are un nou Partener și lider al departamentului de Audit

PKF Finconta, locul 10 în topul firmelor din București din domeniul serviciilor profesionale, l-a numit pe Ionuț Șerban în rolul de Partener și lider al celui mai mare departament al companiei, cel de audit financiar.

Ionuț Șerban făcea deja parte din echipa PKF Finconta și deținea rolul de manager în același departament al companiei. Experiența lui profesională include realizarea de misiuni de audit a situațiilor financiare statutare și consolidate, misiuni de proceduri agreate pentru companii de stat și private și identificarea riscurilor-cheie pentru atingerea obiectivele de afaceri ale companiilor auditate.

Este membru acreditat al Camerei Auditorilor Financiari din România, al Camerei Consultanților Fiscali din România și Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, și este absolvent al mai multor cursuri de pregătire profesională organizate de Asociația Contabililor Autorizați din Marea Britanie.

A absolvit Facultatea Contabilitate și Informatică de Gestiune din ASE București, cu diplomă de master în Standarde Internaționale de Raportare Financiară (IFRS/ IAS), și are o experiență profesinală vastă în audit, raportare financiară și finanțe corporative. Focusul său este îndreptat spre identificarea riscurilor-cheie pentru obiectivele de afacerilor cu care colaborează. Are experienţă și în gestionarea portofoliilor de clienți din piața locală și internaţională.

DESPRE PKF FINCONTA

De peste 27 de ani, este una dintre principalele zece firme de servicii profesionale din România. Ca membră a PKF International Ltd., este parte dintr-o rețea internațională de firme independente din punct de vedere legal, care oferă consultanță și audit oriunde în lume. Grupul PKF Finconta este format din patru societăți cu capital românesc: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanță, PKF Finconta HR și Finconta Consulting SPRL, membre ale organismelor profesionale naționale CECCAR, CAFR, CCFR și UNPIR. Prin intermediul acestora, oferă servicii de audit financiar, analiză financiară corporativă, consultanță fiscală, întocmirea dosarului prețurilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolvență, auditarea fondurilor nerambursabile și due diligence de achiziții.

Articolul anterior

Doar 6% dintre companiile din România investesc în formarea profesională în domeniul tehnologiei informaţiilor şi comunicaţiilor

Articolul următor

Jumătate dintre cele mai mari 30 de bănci europene și-au schimbat directorul general, din 2020. Niciun manager nou nu este femeie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share