Firma internațională de avocatură CMS își extinde spațiul de birouri din One Tower

CMS a decis să-și prelungească pe termen lung perioada contractuală la One Tower, dezvoltat de One United Properties, și să-și extindă spațiul de birouri cu încă 350 mp.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România. Pe lângă spații de birouri premium, oferă acces la o gamă diversificată de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale.

“Mutarea noastră în One Tower, în urmă cu doi ani, a fost o decizie strategică ce reflectă angajamentul CMS față de sustenabilitate și inovație. Calitatea superioară și certificările de sustenabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă, fac din aceasta un spațiu de lucru ideal pentru echipa noastră, modern și dinamic, ce încurajează colaborarea”, afirmă Horea Popescu, Managing Partener CMS România.

Înființată în 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări și peste 5.000 de avocați, deține o expertiză îndelungată în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale și internaționale. Are în portofoliu mari companii multinaționale, dar și companii cu capital mediu și startup-uri.

Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/ fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, infrastructură și proiecte, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații, taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, și este certificată și WELL Health & Safety. Prin poziția sa, le oferă chiriașilor acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. A fost proiectată cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajați și oferă spații moderne, luminoase, cu tehnologii avansate, sisteme performante de încălzire și ventilație, terase generoase și priveliști spectaculoase ale zonei.

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să se dezvolte pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează. Finalizarea este programată pentru anul viitor. Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery – o galerie comercială de tip boutique și birouri unice cu o înălțime de până la șase metri. Proiectul va avea o suprafață de 13.500 mp GLA.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share