OSCAR Downstream este cel mai atractiv angajator din industria Oil & Gas în clasamentul Randstad 2024, pentru al doilea an consecutiv

Cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România este, pentru al doilea an la rând, cel mai atractiv angajator din industria locală de Oil & Gas, conform Randstad Employer Brand Research 2024.

Analiza Randstad este cea mai cuprinzătoare cercetare de brand de angajator din lume, ce are la bază percepțiile publicului general. În acest an, studiul a vizat 6.084 companii din 32 de țări (peste 75 la sută din economia globală) și a atras circa 173.000 de respondenți.

Clasamentul ia în calcul criterii precum atractivitatea pachetului salarial și a beneficiilor oferite, evoluția în carieră, echilibrul dintre viața profesională și cea personală, atmosfera de lucru și siguranța pe termen lung a locului de muncă, soliditatea financiară a companiei, oportunitățile de creștere în carieră și egalitatea de șanse.

“Piața talentelor în industria de petrol și gaze devine tot mai competitivă, într-un moment în care angajatorii trebuie să găsească echilibrul optim între nevoile operaționale de zi cu zi, presiunea de a inova pentru a rămâne relevant pe piață și pentru a se alinia la tranziția către energia verde, și flexibilitatea necesară pentru adoptarea și implementarea cu succes a noilor tehnologii. În mijlocul atâtor provocări, oamenii reprezintă cel mai important avantaj competitiv, iar concepția conform căreia <nimeni nu este de neînlocuit> nu se mai aplică. La OSCAR Downstream, fiecare angajat este important și modul în care înțelegem să arătăm acest lucru se reflectă în percepția publică față de brandul nostru de angajator”, spune Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

“Am regăsit în metodologia și criteriile Randstad elementele strategice din politica noastră de HR. La OSCAR Downstream, angajații nu primesc doar un salariu, ci au șansa la o carieră într-o industrie competitivă, în una dintre cele mai dinamice și performante companii românești. Cultura noastră organizațională este centrată pe valorile care ne ghidează de peste 22 de ani – grijă, respect, profesionalism și calitate. Tratăm cu responsabilitate fiecare angajat și ne respectăm angajamentele pe termen lung. Le asigurăm un parcurs profesional solid, într-un mediu echilibrat, sănătos și incluziv”, adaugă Cristian Dobrescu, Director HR OSCAR Downstream.

La nivel național, OSCAR Downstream are aproape 500 de angajați. Cei mai mulți activează în platforma de logistică integrată, care asigură distribuția carburantului la nivel național. Potrivit companiei, au acces la o varietate de cursuri și traininguri, la care pot participa în baza obiectivelor profesionale agreate cu managementul, dar și a intereselor personale. Programele de dezvoltare sunt integrate în rutinele organizației și funcționează ca o resursă ce are rolul de a susține atingerea obiectivelor de business.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share