Florin Godean, Country Manager Adecco România, este noul președinte al Camerei de Comerț Elveția-România

Membrii Camerei de Comerț Elveția-România (CCE-R) l-au desemnat, săptămâna trecută, pe Florin Godean, Country Manager Adecco România, în rolul de președinte al organizației.

Florin Godean, care o înlocuiește pe Irina Bolomey, este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, licențiat în economie. După absolvire s-a alăturat Infotin, ca director general, și doi ani mai târziu s-a înscris la Serviciul Voluntar European din Helsinki. S-a alăturat Adecco România în 2004, ca director de vânzări și marketing. În 2011, a preluat rolul de Country Manager la Adecco România.

Sub conducerea sa, Adecco România a devenit lider de piață, statut deținut pentru al 8-lea an consecutiv. În această perioadă, cifra de afaceri a companiei aproape s-a dublat, de la 49 la 89 milioane de euro (2018). În 2019-2020, Florin Godean a preluat rolul de Cluster Manager și a supervizat Adecco România și Ungaria. În acest proces, a condus peste 300 de colegi interni, care au administrat aproape 7.500 de muncitori temporari.

Adecco este liderul și cel mai mare jucător de pe piața resurselor umane din România. Gestionează peste 4.000 de persoane angajate temporar și deservește zilnic peste 700 de clienți. Echipa Adecco România numără mai mult de 140 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă largă, de la recrutare și selecție la outsourcing, recrutare în masă, outplacement și training.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share