Zoli Tóth lansează un nou trend muzical: primul album de muzică electronică

La mai bine de 15 ani de la apariția ultimului album Sistem, Zoli Tóth, fondatorul trupei, își lansează primul album solo din carieră.

“Better Together“ este o continuare a proiectului personal “Home Alone”, pe care Zoli Tóth l-a început în 2018, și poate fi considerat o variantă îmbunătățită a acestuia. Albumul a prins contur în ultimii doi ani, iar o contribuție semnificativă a avut-o și contextul recent. Pandemia i-a oferit lui Zoli timpul necesar pentru creație și a fost o sursă de inspirație pentru numele albumului.

Zoli Tóth, care a lucrat alături de Mihai Câmpineanu (Șuie Paparude), producătorul muzical al albumului, vine cu o abordare nouă asupra muzicii electronice. Majoritatea sunetelor sunt produse cu ajutorul vibrafonului preparat. Este pentru prima dată când vibrafonul, un instrument cel mai adesea folosit în muzica clasică sau în jazz, este integrat în muzica electronică, în maniera aceasta, pe piața muzicală autohtonă. Zoli a îmbinat creativitatea cu sustenabilitatea și a folosit materiale reciclate drept instrumente muzicale.

“Better Together” conține zece piese și apare în ediție limitată, pe CD și pe vinil de 180 de grame, care vine însoțit de semnătura artistului.

Articolul anterior

Daniel Reisenauer (Visma): "Progresul nu e ceva ce facem în viitor, ci ceva ce construim azi. Dacă ești de aceeași părere, vom face o echipă bună"

Articolul următor

Nespresso are un nou Business Executive Officer în România și o nouă strategie de distribuție naţională

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share