FM Logistic caută “antreprenorul” din fiecare angajat

Furnizorul de soluții logistice FM Logistic își propune să le ofere angajaților săi oportunități de dezvoltare şi posibilitatea de a atinge potențialul maxim în companie, astfel încât timpul investit să fie sinonim cu dezvoltarea abilităților, cu satisfacția locului de muncă și cu un sentiment de mândrie că sunt parte din companie.

Cu suţinerea echipei de management și un plan personalizat de dezvoltare, FM Logistic îşi invită fiecare angajat la sesiuni de training şi oportunități continue de evaluare şi autoevaluare. Potrivit conducerii companiei, spiritul antreprenorial face parte din ADN-ul FM Logistic, iar inițiativa este încurajată în rândul angajaților, în tot ceea ce întreprind, într-un proces permanent de îmbunătățire.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“FM Logistic este locul în care am întâlnit oameni deschişi, care mi-au dat încredere, m-au susținut şi m-au făcut să am şi mai multă încredere în mine. Am început în 2009, ca manipulant marfă pentru clientul CORA, divizia non-alimentară, iar din 2015 coordonez activitatea de co-packing de pe platforma FM din Dragomireşti. Cu o echipă formată din 26 de oameni, reuşim să aducem valoare adăugată clienților, prin activitatea de co-packing, într-un mediu dinamic, plin de provocări, care îți oferă posibilitatea de a inova şi de a căuta permanent soluții pentru îmbunătățire. Încrederea stă la baza lucrului în echipă”, spune Rodica Mîndroi (foto), coordonator co-packing FM Dragomireşti.

Platformele, transformate în showroom-uri logistice

FM Logistic şi-a asumat responsabilitatea de a oferi angajaților un mediu de lucru de calitate, mai sănătos, prin platformele sale – construcții sustenabile, realizate pe criterii de eficienţă energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătățirea calității aerului și economia de resurse, în general.

Platformele sunt gândite ca niște showroom-uri ale industriei logistice. Sunt concepute şi construite de echipa de experți din cadrul NG Concept, subsidiara FM Logistic dedicată ingineriei construcțiilor. Platforma FM de lângă Bucureşti, din Dragomireşti, va fi primul depozit din România cu certificarea LEED. Va fi o clădire “verde”, o construcţie ce respectă normele de protejare a mediului, are un sistem de iluminat LED, sistem de încălzire eficient şi cel mai bun confort posibil.

FM Logistic a primit o serie de distincții în semn de recunoaştere a condițiilor de lucru pe care le asigură salariaților săi – Premiul Angajator de top, Happy trainees, Cel mai bun operator logistic, etc. “Implicarea, răbdarea – căci nimic nu se întâmplă peste noapte – şi faptul că am întâlnit oamenii potriviți în locul potrivit, au fost foarte importante în cariera mea de până acum. Unui tânăr aflat în căutarea unui job în logistică i-aş recomanda să se implice şi să şi dorească să se dezvolte profesional, căci aceste aspecte vor fi tot timpul apreciate în FM Logistic”, afirmă Rodica Mîndroi.

În România, FM Logistic este prezentă din 2003, a înregistrat o cifră de afaceri de 25 milioane euro, în ultimul an fiscal, are 750 de angajaţi şi operează patru platforme logistice, cu 90.000 mp suprafaţă de stocare şi două terminale logistice de cross-docking.

DESPRE FM LOGISTIC

Pe parcursul a 50 de ani, a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, care oferă soluţii pentru optimizarea operaţiunilor din lanţul global de aprovizionare, de la depozitare şi distribuţie până la co-packing şi Supply Chain Management. Operează în șase sectoare principale – alimentar, retail, industria  bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice -, este prezentă pe trei continente, în cinci regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia şi America Latină), are 23.300 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste un miliard de euro, realizată în proporţie de 63 la sută în afara Franţei, țara de origine.

Articolul anterior

Gothaer: Cosmin Angheluță a primit undă verde pentru un nou mandat de director general adjunct

Articolul următor

Timișoara: NTT Data închiriază 2.800 mp în ansamblul Openville

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share