Timișoara: NTT Data închiriază 2.800 mp în ansamblul Openville

Compania IULIUS şi NTT Data Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din țară, au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu în cea de-a treia clădire de birouri clasa A, care se dezvoltă în ansamblul mixt Openville Timişoara.

NTT Data România a închiriat 2.800 mp în United Business Center 3 (UBC 3), imobil ce va fi livrat pe piață în ultimul trimestru al acestui an. În noile spații ale companiei vor lucra circa 150 de specialişti IT.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Pentru NTT Data România, crearea unui spațiu modern, ce încurajează performanța, dar oferă și soluții eficiente de relaxare pentru echipă, este un factor esențial, puternic înrădăcinat în cultura organizațională. Clădirea UBC 3 vine în întâmpinarea nevoilor noastre de extindere a business-ului în tandem cu componența echipelor, care se reflectă în planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timișoara. În acest moment, echipa numără peste 150 de specialiști în Timișoara, număr care, cu siguranță, va crește în contextul actual de amplificare a oportunităților, al poziționării noastre strategice pe piața domestică și cea externă, și datorită talentelor de pe piața de resurse umane, pe care le oferă acest oraș progresiv”, declară Diana Stănese, COO, Executive VP, NTT Data România.

UBC 3 va avea aproximativ 19.000 mp şi 14 etaje. Demisolul şi parterul sunt rezervate spațiilor de retail. Printre companiile care au închiriat spații aici se numără şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor (4.200 mp). Clădirea UBC 3 va fi certificată LEED. Printre caracteristicile sale se numără suprafețele generoase pe fiecare nivel, de până la 2.000 mp, fără coloane interioare, şi fațada integral din sticlă, care oferă un aport sporit de lumină naturală.

UBC 3 se distinge prin poziționarea sa în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul mixt Openville. Clădirea este configurată cu două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la cel al parcului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, precum şi la magazinele din Iulius Mall Timişoara, parte a ansamblului Openville.

Articolul anterior

FM Logistic caută "antreprenorul" din fiecare angajat

Articolul următor

Timișoara: Studenții și angajații Universității de Vest primesc acces gratuit la Microsoft Office

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share