Fortech donează 50.000 de euro pentru achiziționarea de materiale și echipamente de protecție pentru cadrele medicale din Cluj

Într-o primă acţiune pentru lupta împotriva COVID-19, compania clujeană de IT donează 50.000 de euro pentru achiziționarea de materiale și echipamente de protecție pentru cadrele medicale din spitalele din Cluj-Napoca.

Fortech sprijină lupta cu COVID-19 din dorința de ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie în acest moment: în spitalele din prima line. Echipamentele de protecție au o importanță vitală pentru cadrele medicale care asigură îngrijirea persoanelor infectate. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, combinezonul purtat de medici trebuie schimbat după fiecare consultație, atât în cazul interacțiunii cu pacienții suspecți, cât și în cazul celor care deja diagnosticați. La fel se întâmplă și cu masca de protecție.     

Donația Fortech va merge către Asociația Beard Brothers, care a inițiat o campanie privată de suplimentare a numărului de măști, combinezoane pentru paramedicii, medicii, asistentele, brancardierii și toți cei care au grijă de noi, cât și alte materiale și echipamente necesare.  

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Este nevoie de solidaritate și implicare în comunitățile noastre locale mai mult ca niciodată. Suntem parte dintr-un mediu de IT local, puternic și stabil, și asta ne permite să dăm o mână de ajutor. E o datorie morală. E normal să le oferim suport cadrelor medicale și, implicit, comunității locale, într-un astfel de moment critic pentru viitorul comunităţii. Am încredere că gândul nostru este împărtășit și de alți jucători importanţi din industria IT locală și că, într-un fel sau altul, vor fi și ei parte din efortul comun, așa cum s-a întâmplat în multe alte proiecte. Din partea noastră, e o primă acțiune în acest sens și nu ne vom opri aici”, promite Călin Văduva, CEO Fortech.   

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Compania Fortech este în contact permanent cu Asociația Beard Brothers, SMURD şi alte asociații de suport, pentru a identifica și alte modalități prin care poate oferi un sprijin activ pentru ameliorarea situației.

DESPRE FORTECH

Este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca și birouri regionale în Iași, Oradea și Brașov. În 2019, a deschis un birou de consultanță și vânzări în Chicago, pentru a fi mai aproape de nevoile clienților din SUA. Cu peste 750 de angajați și colaboratori, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiune, recunoscută recent de EY, Forbes și în mod repetat în topul Deloitte.

Articolul anterior

Lidl a implementat noi măsuri pentru a-și proteja angajații și clienții

Articolul următor

Groupama Asigurări lansează polițele de asigurare pentru coronavirus

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share