Serra Software a investit peste 40.000 euro într-o platformă online de training și pentru a obține două certificări ISO

Brokerul de soluții software de tip ERP, destinate unui management mai eficient al afacerilor, a finalizat recent o investiție totală de peste 40.000 de euro. Banii au fost utilizați pentru a dezvolta platforma online trainingsoft1.ro și pentru a obține două certficări ISO, ce atestă calitatea serviciilor livrate de organizație.

Pe platforma online de training sunt disponibile peste 60 de tutoriale video, ce explică funcționalități ale produsului software de tip ERP Soft1. Platforma este destinată în mod special celor peste 3.000 de utilizatori de Soft1 din România.

Serra Software este cel mai mare partener local al grecilor de la SoftOne Technologies, iar compania a devenit, anul trecut, și partener certificat, distribuitor și implementator al produsului ERP SAP Business One, după investiții de peste 300.000 de euro. “Avem peste zece ani de experiență în implementarea Soft1 în România și am lansat această platformă pentru a ajuta toți utilizatorii acestei soluții de business. Vrem să le ușurăm munca de zi cu zi și să le dăm posibilitatea de a găsi într-un singur loc răspunsuri la întrebările pe care le au. Prin trainingsoft1.ro, vor fi acoperite toate nevoile utilizatorilor de Soft1, aflați la primele două niveluri de învățare”, declară Călin Vlad (foto), directorul general al Serra Software.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Concret, Serra Software a investit peste 30.000 de euro în platforma de training, pe care va continua să ofere conținut nou și în perioda următoare, iar compania intenționează să ajungă la peste 250 de tutoriale video. Tot aici, Serra Software anunță și cursurile offline, pe care le susțin trainerii săi pentru companiile interesate. Toți banii investiți în trainingsoft1.ro provin din surse proprii.

Serra Software a investit alți circa 6.000 de euro pentru a obține două certificări ISO. Acestea reprezintă o garanție pentru clienții săi, că furnizează servicii de calitate înaltă. Circa 70 la sută din sumă a provenit din fonduri UE. “Certificările ISO sunt recunoscute peste tot în lume și arată că organizația noastră are proceduri standardizate și transparente și, mai ales, că suntem preocupați să investim în creșterea continuă a calității serviciilor pe care le prestăm către clienți”, afirmă Călin Vlad.

Serra Software a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 700.000 de euro și are o echipă de 24 de angajați, în birourile din București și Brașov. ERP, adică sistemul de planificare a resurselor întreprinderii, este instrumentul software ce facilitează integrarea tuturor informaţiilor dintr-o organizaţie într-o platformă unică. Scopul oricărui sistem software de tip ERP este să asigure transparenţa datelor într-o organizaţie şi să faciliteze accesul rapid la orice tip de informaţie utilă pentru desfăşurarea activităţii şi dezvoltarea afacerilor.

DESPRE SERRA SOFTWARE

A fost fondată în ianuarie 2011, prin desprinderea de EVO Experience Software și preluarea portofoliului de clienți Soft1. În octombrie 2013, a fost recunoscută oficial drept cel mai mare partener din România al grecilor de la SoftOne Technologies, statut pe care îl deține și acum. Soft1 ERP integrează, într-o platformă unică, toate procesele de business adaptate mediului de afaceri autohton, şi a fost dezvoltat după auditarea primelor zece soluţii ERP din lume, printre care SAP, Sage, Oracle, NavDynamics sau Navision. Sistemul a necesitat investiţii de cinci milioane de euro, iar crearea lui a durat circa patru ani. De anul trecut, Serra Software a devenit și partener pentru România al gigantului SAP pentru ERP-ul SAPBusiness One. Acesta este un sistem software complex, ce ajută organizațiile de talie medie să-și optimizeze procese precum contabilitatea, managementul, relația cu clienții, să gestioneze lanțul de aprovizionare și procesele de producție și vânzări. SAP Business One este utilizat de peste 60.000 de companii din peste 170 de țări.

Articolul anterior

Francezii de la StreamWIDE se alătură noului pol IT din Timpuri Noi Square

Articolul următor

DNA face percheziții la sediul celei mai mari companii IT din România

Articole din aceeași categorie
Total
16
Share