FrieslandCampina România are un nou director de marketing

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing, comunicare și strategii de dezvoltare a brandurilor, Eliza Calciu-Șerban ocupă, din această lună, funcția de director de marketing în compania FrieslandCampina România.

Printre responsabilitățile pe care le-a preluat Eliza Calciu-Șerban se numără definirea și implementarea strategiei brandului Napolact, una dintre cele mai importante mărci ale industriei lactate în România, identificarea și dezvoltarea de produse noi, care răspund nevoilor consumatorilor, și strategia de comunicare, pentru a continua dezvoltarea FrieslandCampina România.

Eliza Calciu-Șerban are o experiență relevantă în industria FMCG. A lucrat pentru branduri precum Lay’s, Star, Ciuc Premium și Strongbow și a fost Marketing Manager, Integrated Marketing Communication Manager, Group Brand Manager sau R&D Strategic Planning Manager, în companii de top, precum PepsiCo, Heineken și JT International. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din ASE București și a urmat cursuri precum Ashridge London Business School – Leaders of the future; IMD Business School Lausanne – Strategic Marketing in Action & Executing Brand Strategy; MCE Brussels – Business Strategy for Managers.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share