GoIT dă startul cursurilor de QA Tester, o specializare cu peste 3.000 de posturi disponibile acum pe plan local

Compania internațională de educație tech pentru începători demarează cursurile de Quality Assurance Tester, o specializare cu peste 3.000 de posturi disponibile pe plan local. Potrivit reprezentanților companiei, în România, salariul mediu pentru un QA Tester pornește de la 4.000 de lei/ lună.

Cursul de QA Tester va avea o durată de trei luni, cu câte două sesiuni săptămânale. În paralel, studenții vor lucra la diverse teme și proiecte. Va fi condus de un lector, împreună cu un mentor. Toți lectorii GoIT sunt specialiști care activează în companii de top din România și au o vastă experiență în domeniu. Prima grupă va începe cursurile pe 20 februarie, dată până la care înscrierile sunt deschise. Prețul cursului de QA Tester este de 700 de euro, iar plata se poate face și în rate.

Ca să răspundă tuturor întrebărilor posibililor cursanți, compania a organizat webinarii gratuite, de la finele anului trecut, iar până acum, la cele cinci ediții, au participat peste 1.000 de oameni. “Webinariile dedicate cursului au avut mare succes în rândul participanților, care s-au declarat atrași de ideea de a face reconversie profesională spre profesia de QA Tester. De la începutul acestui an, ne-am concentrat toate eforturile pentru a veni în sprijinul studenților cu modalități de plată diversificate, așa încât să se simtă confortabil din punct de vedere financiar pentru a face acest pas. Cursurile pot fi plătite și în rate, prin intermediul mai multor parteneri”, declară Anton Chornyi, CEO GoIT Group.

Peste 3.000 de posturi QA Tester disponibile în România

Jobul de QA Tester implică testarea platformelor și aplicațiilor dezvoltate de developeri. Testerii sunt responsabili de funcționarea platformei în condiții optime, înainte de a fi livrată clientului. Profesia are numeroase avantaje, în special pentru cei care doresc o intrare rapidă în industria IT. În primul rând, QA Testerii nu sunt nevoiți să învețe un limbaj de programare ca să practice acest job, iar pe parcurs au posibilitatea de a înțelege întregul proces de dezvoltare – un început ideal pentru un viitor manager.

Potrivit reprezentanților GoIT, care au centralizat datele de pe platformele de angajare (eJobs, LinkedIn), există peste 3.000 de posturi de QA Tester disponibile pe plan local. Salariul mediu pe care îl poate primi un junior la început de drum este de circa 4.000 de lei/ lună net și poate crește cu peste 50 la sută după un an experiență în domeniu.

DESPRE GOIT

Este o companie internațională de educație tech pentru începători, lider de piață pe acest segment în Europa Centrală și de Est. Are circa 300 de angajați, activează în țări precum România, Ucraina, Polonia, Mexic și SUA, și are în plan expansiunea la nivel global. În cei opt ani de activitate, cursurile GoIT au fost încheiate de circa 10.000 de absolvenți. 99 la sută dintre cursanți sunt persoane care își doresc o schimbare de carieră și încep de la zero în IT. GoIT propune un model unic de business: maratoane gratuite, care să introducă oamenii în universul IT și în cursurile companiei, și mentorat pe tot parcursul colaborării.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share