Fundația Leaders lansează THE Leadership School, un nucleu ce reunește cei mai promițători tineri din România

Tinerii cu performanțe deosebite din România se pot înscrie în THE Leadership School, un incubator de elită, care le redefinește potențialul, le antrenează abilitățile și pregătește scena pentru viitorul lor ca lideri.

În programul lansat de Fundația Leaders vor intra 25 de tineri promițători, între 20 și 25 de ani, care conduc schimbarea, indiferent de domeniu – fie că e vorba de un impact semnificativ în comunitate, realizări artistice excepționale, performanțe academice deosebite sau succese în sport.

Ei vor porni într-o călătorie transformațională, vor naviga prin complexitățile leadership-ului modern, ca să-i înțeleagă originile și evoluția, și vor aborda subiectul inteligenței artificiale ca instrument ce poate aduce beneficii în comunitate. Vor dezvolta o conexiune profundă cu ei înșiși, cu ceilalți participanți și cu mediul lor, și își vor cultiva capacitatea de reziliență și autoconștientizare.

“THE Leadership School este un proiect unic, cu o viziune curajoasă. Scopul său este să schimbe paradigme, să antreneze excepționalul, să testeze limitele fizice, spirituale și cognitive, dar și să creeze o comunitate de tineri care vor conduce schimbarea și vor contribui la creșterea comunităților din România. Ne propunem să antrenăm un nou tip de lider, care să integreze toate modelele de leadership de până acum și să-și construiască singur propriul model, mai puternic, mai rezistent, gata să stăpânească viitorul”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația Leaders.

Programul se desfășoară timp de șapte zile, între 28 iulie și 3 august, în Sibiu, și include workshopuri, sesiuni de învățare experiențială, sesiuni de inspirație alături de lideri autentici din România și o simulare de leadership în beneficiul unei comunități. Participanții vor fi plasați în inima unei comunități reale și vor fi încurajați să identifice și să răspundă unor nevoi sau probleme prin proiecte și inițiative ce mobilizează membrii acesteia.

Tinerii interesați se pot înscrie în program până pe 19 iunie. Procesul de selecție include și susținerea unui set de interviuri ce vor permite evaluarea abilităților, motivației și potențialului fiecărui candidat. Mai multe informații despre program, condiții de participare și înscrieri pot fi găsite aici.

DESPRE FUNDAȚIA LEADERS

Formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile. De 24 de ani, contribuie la transformarea țării prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor. Peste 37.000 au fost recrutați și antrenați prin programele LEADERS, organizate offline și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere, din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share