Furnizorul de componente automotive și industriale Schaeffler, cel mai mare angajator din Brașov, are un nou CEO pentru Europa Centrală și de Est

Din 1 ianuarie, furnizorul global de componente automotive și industriale l-a numit pe Christian Zeidlhack în funcția de președinte al Diviziei Industriale Regiunea Europa și CEO al subregiunii Europa Centrală și de Est.

Christian Zeidlhack este responsabil de afacerile cu clienții direcți și partenerii de vânzări ale diviziei industriale pentru toată regiunea Europa și de întreaga activitate a companiei în subregiune. Îl înlocuiește pe Marcus Eisenhuth, care va părăsi compania pe 31 martie.

Absolvent în administrarea afacerilor și inginerie, Christian Zeidlhack și-a început cariera în Grupul Daimler, iar din 2007 a devenit parte activă în Schaeffler. De atunci, și-a desfășurat activitatea în divizia industrială. A condus inițial unitatea de afaceri Raw Materials, după care a ocupat funcția de Global Key Account Management Industrial și, cel mai recent, a fost CEO al Diviziei Industriale Regiunea America.

Ca furnizor global de top în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează, prin inovații și soluții remarcabile, de mai bine de 75 de ani, domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile.

Produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu circa 83.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.800 de cereri de brevet în 2021, este a treia cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share