Future Ready 4.0, proiectul care oferă copiilor cu oportunități limitate o șansă la o educație mai bună

Simplon România, organizație non-profit care dezvoltă programe educaționale pentru copii și adulți, lansează a patra ediție a proiectului Future Ready – Dezvoltăm competențele generațiilor viitoare.

Programul își propune să le ofere copiilor cu oportunități limitate șansa de a face față cerințelor pieței muncii din viitor, prin dezvoltarea unor competențe-cheie. Cursanții își vor putea descoperi pasiunile, vor căpăta noțiuni de educație financiară și își vor dezvolta competențe tehnice și abilități de prospectare a viitoarei cariere.

Future Ready 4.0 se desfășoară în octombrie 2023-aprilie 2024, și se adresează copiilor de 10-14 ani, din mediul rural și urban mic. Cursurile se desfășoară exclusiv online, sunt gratuite și sunt susținute de trainerii Simplon România, cu implicarea voluntarilor Société Générale Global Solution Centre. Înscrierile sunt așteptate aici.

Programul cursurilor:

  • Modul I, octombrie-noiembrie 2023: Carieră și joburile viitorului (pasiuni, perspective de viitor, profil vocațional); Educație financiară (comportament responsabil, economisire, investiții)
  • Modul II, ianuarie-februarie 2024: Securitate cibernetică (siguranța pe internet, cyberbullying, gaming); Inteligență artificială (noțiuni introductive, AI vs. Machine Learning, aplicații)
  • Modul III, martie – aprilie 2024: Programare în gaming (game development, algoritmi, coding); Modelare 3D în gaming (grafică digitală, animații, creativitate)

Pentru început, înscrierile se pot realiza doar pentru primul modul, iar restul cursurilor se vor deschide treptat, înainte de începerea claselor. La primele trei ediții au participat peste 1.000 de copii.

DESPRE SIMPLON ROMÂNIA

Creează programe educaționale pentru dezvoltarea competențelor digitale, tehnice și interpersonale, dedicate copiilor și adulților din diverse medii sociale. Proiectele sale au un caracter dinamic și un conținut interactiv, ce stimulează creativitatea participanților.

DESPRE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE GLOBAL SOLUTION CENTRE

A fost fondată în România, în 2011, ca un centru de servicii pentru Grupul Société Générale. Oferă servicii profesionale în diverse domenii de activitate, pentru entitățile grupului din toată lumea: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer sau compliance. Are o echipă de 3.000 de experți și specialiști și deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Société Générale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share