Garrett Motion și Fundația Leaders pregătesc 200 de studenţi pentru joburile viitorului

Furnizorul de tehnologii de vârf pentru industria auto şi Fundaţia Leaders dau startul unui amplu program educaţional digital, ce vizează domeniile Ştiinţei, Tehnologiei, Ingineriei şi Matematicii (STEM). La atelierele digitale sunt aşteptaţi să se înscrie până la 200 de studenţi.

Garrett a colaborat cu Fundația Leaders pentru a dezvolta curricula și pentru a implementa proiectul. “The Next Generation of Innovators” își propune să ofere un cadru educaţional și de mentorat studenţiilor din universităţi cu profil tehnic şi economic, și să-i încurajeze să urmeze o carieră în domeniile STEM.

Dezvoltate inițial ca activitate de clasă, echipele Garrett și Leaders au lucrat rapid pentru a transfera programul educaţional pe o platformă virtuală, astfel încât tinerii să poată beneficia în continuare de cele mai bune programe extracurriculare și să se conecteze la cele mai noi tendințe din domeniile lor de studiu.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Educaţia este fundamentală pentru inovaţie şi pentru progresul societăţii. În Garrett Motion, educaţia este unul dintre pilonii culturii organizaţionale. Garrett investeşte constant în dezvoltarea angajaţilor şi în pregătirea tinerelor talente. Avansul tehnologiei schimbă într-un ritm mai rapid ca niciodată felul în care trăim, lucrăm şi gândim, și făce educaţia STEM un domeniu critic. Mai mult, pentru fiecare dintre noi, este vital să investim timp şi efort în dezvoltarea noastră şi să ne pregătim cât mai bine pentru un viitor care bate la uşă”, spune Constanţa Nazarcu, Managing Director Garrett Motion International Services, companie ce operează centrul de dezvoltare software şi biroul de servicii corporate Garrett din Bucureşti.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Atelierele dezvoltate de Fundația Leaders, în parteneriat cu Garrett Motion, îşi propun să le ofere studenţilor o resursă educaţională în completarea celei universitare. Ne dorim ca aceste ateliere să fie cât mai interactive şi să ofere participanţilor mai mult decât cunoştinţe: să le ofere inspiraţie”, explică Beatrice Alexandrescu, director de programe, Fundaţia Leaders.

Programul se va derula exclusiv online, în două sesiuni: octombrie-noiembrie 2020 şi aprilie-mai 2021. Numărul locurile disponibile la fiecare workshop va fi cuprins între 25 şi 50, în funcţie de tematică. Studenţii se pot înscrie la sesiunea din această toamnă completând acest formular.

Articolul anterior

Cum vor lucra românii, în următorul an. Cele mai multe companii optează pentru un sistem de muncă hibrid

Articolul următor

Atos ajută 100 de copii să participe la cursurile online

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share