Gestul de aur al unui campion

În urmă cu două săptămâni, arbitrul român Octavian Șovre a stârnit valuri de critici după ce i-a cerut un autograf fotbalistului norvegian Erling Haaland, la finalul meciului dintre Borussia Dortmund și Manchester City, din Liga Campionilor.

Chiar dacă Șovre s-a transformat, peste noapte, în erou, după ce s-a aflat că arbitrul orădean strânge suveniruri de la fotbaliști de top, pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav, el n-a scăpat de suspendare pentru un meci din campionatul intern. Însă gestul făcut zilele trecute de starul norvegian i-a demonstrat că efortul lui n-a fost în zadar.

“Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland, și conține tricoul personal al marelui fotbalist, cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv”, au anunțat, astăzi, reprezentanții Asociației S.O.S. Autism Bihor. “Dragă Simona, vă trimit toate gândurile bune pentru treaba grozavă pe care o faceți în România. Bucurați-vă, vă rog, de micul meu cadou, pe care îl găsiți în acest pachet. Multă dragoste!”, e mesajul scris de mână de Erling Haaland.

Lumea sportului românesc s-a solidarizat în ultimele săptămâni cu fundația din Oradea. Pe adresa S.O.S. au sosit mai multe tricouri, donate de mai mulți fotbaliști importanți. Ele vor fi scoase la licitație, iar banii vor fi folosiți pentru susținerea persoanelor care suferă de autism.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share