Groupe Renault recrutează la Angajatori de Top, în weekend: peste 100 de posturi disponibile

Astăzi și mâine, recrutorii Groupe Renault România sunt prezenți lacel mai mare târg de recrutare, Angajatori de Top București, cu peste 100 de posturi disponibile și 300 de teme de stagiu ​pentru studenți și masteranzi, prin programul Drive Your Future.

Cei care doresc să se bucure de o experiență multiculturală, de oportunități de dezvoltare și de flexibilitate în modul de lucru sunt invitați la standul Groupe Renault de la Angajatori de Top, să aplice pentru cele peste 100 de posturi disponibile în domenii precum Inginerie, Digital, IT, Fabricație, Calitate, Achiziții, Supply Chain, Financiar.

Studenții și masteranzii pot aplica pentru una dintre cele 300 de teme de stagiu în programul Drive Your Future. Ei au posibilitatea să se familiarizeze cu domeniul auto și cu activitățile Groupe Renault România, într-o experiență unică de învățare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ofertele sunt disponibile pe gruprenault.ro, pe platformele de socializare online, pagina de Facebook Cariere Groupe Renault România, Instagram Groupe Renault Romania și Linkedin.

De la jumătatea anului 2019, echipele Groupe Renault din București s-au mutat într-un sediu unic, Renault Bucharest Connected (RBC). Cei 3.200 de salariați își desfășoară activitatea în domeniile design, inginerie, comerț, marketing, digital, IT, achiziții, supply chain, financiar, consultanță, comunicare, juridic, HR.

Amplasată în vestul Capitalei, noua clădire permite o mobilitate mai mare între zone din București și celelalte locații ale companiei, la Titu, unde se află Centrul tehnic și la Mioveni, unde este situată platforma industrială. Pe lângă zonele de birouri, au fost proiectate spații comune și de relaxare.

Angajații beneficiază de restaurant, 28 coffee point-uri, centru medical, sală de sport și amfiteatru de 350 de locuri. La parter se află un showroom Dacia Renault, dedicat exclusiv angajaților, iar în exterior, 1.000 de locuri de parcare, zone de parking pentru biciclete și motociclete, și stații de încărcare pentru vehicule electrice. RBC este prima clădire din România, care a primit certificarea Verde IFC, cu mențiunea “Excelență”.

La Angajatori de Top, Groupe Renault va prezenta “InnovaTwizy”, un proiect al unei echipe de șase studenți de la Universitatea Transilvania din Brașov, care a obținut premiul pentru cel mai bun prototip la competiția Twizy Contest, organizată de Groupe Renault la nivel mondial. Echipa a avut ca inspirație cvadriciclul Renault Twizy, un model 100 la sută electric, potrivit mediului urban aglomerat, și a propus un sistem inovator de direcție pe cele patru roți. Acesta permite o manevrabilitate crescută a mașinii: rază de virare redusă, în diagonală, rotație pe loc.

Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,9 milioane de vehicule în 2018. Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului și are circa 18.000 de angajaţi.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share